• Emisiuni
  • Vocea României
  • Maria Mirabela, fosta concurenta de la "Vocea Romaniei", pe urmele Innei. A batut palma cu o casa de discuri internationala si lanseaza melodia "Like"

Maria Mirabela, fosta concurenta de la "Vocea Romaniei", pe urmele Innei. A batut palma cu o casa de discuri internationala si lanseaza melodia "Like"

Maria Mirabela, fosta concurenta de la "Vocea Romaniei", pe urmele Innei. A batut palma cu o casa de discuri internationala si lanseaza melodia "Like"

Mira a lansat astazi single-ul “Like”. Piesa este foarte fresh, dinamica, potrivita publicului tanar caruia ii place sa se distreze, sa se bucure de muzica, de viata si de timpul liber petrecut cu prietenii.

“Like” a fost compusa de Theea Miculescu, iar producator este Lukone.

 

Cunoscuta publicului in urma participarii la “Vocea Romaniei”, Maria Mirabela Cismaru incepe un nou proiect cu numele de scena Mira.

 

Caravana "Vocea Romaniei" a inceput preselectiile pentru un nou sezon al competitiei de la ProTV. Doar vocea conteaza! Inscrie-te acum  


 

 

In trecut, ea a mai avut colaborari cu Allexinno si Zhao, iar incepand cu 2014, ea devine artist Global Records, casa de discuri a INNEI, fiind colega cu Antonia, Lucia, Sasha Lopez, Ale Blake si Broono.

 

 

“Anul 2014 a insemnat pentru Global Records nume noi in portofoliul de artisti si Mira este inca unul dintre ele, pe langa Lori, Sasha Lopez, Ale Blake si Broono. Mira este o tanara talentata, in care am incredere si imi doresc sa ajunga in curand un nume important in industria muzicala din Romania”, a declarat Stefan Lucian, Managing Partner Global Records.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni