Videoclipul urmărit de peste 67 de milioane de oameni în doar câteva zile. De ce a devenit atât de controversat


	Videoclipul urmărit de peste 67 de milioane de oameni în doar câteva zile. De ce a devenit atât de controversat
sursa foto: ProfiMedia
Data: 11 August 2020

Colaborarea dintre Cardi B și Megan Thee Stallion pentru melodia WAP a stârnit reacții în rândul fanilor, ajungând să să creeze și petiții din această cauză.

La sfârșitul săptămânii trecute a fost lansat videoclipul cântecului, iar comentariile despre acesta nu au întârziat să apară. Pe lângă faptul că cele două vedete sunt îmbrăcate în ținute incendiare, fanii au fost deranjați de prezența lui Kylie Jenner în clip.

Unul dintre admiratori a lansat chiar și o petiție pe change.org prin care se cere înlăturarea secvențelor în care apare. În videoclip mai are celebrități precum Normani, Rosalia, Rubi Rose, Sukihana sau Mulatto. 

Melodia care a urcat pe locul 1 în US iTunes conține versuri provocatoare, iar anumite scene din clip sunt extrem de explicite. 

Într-un interviu acordat pentru Apple Music, Cardi B a explicat de ce ales să apară mai multe personaje. ”Am vrut să apara mai multe tipuri de femei, nu doar cele care cântă rap. Mi-am dorit persoane diferite, de la modele la influenceri”, a declarat aceasta. 

Vezi și: Cum a fost pentru Cabral să se întoarcă pe platourile de filmare după o pauză de mai bine de trei luni

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies