Fie ca este un business de familie sau pur si simplu o afacere pornita de la o idee indrazneața, fiecare restaurant prezentat in emisiune are o poveste interesanta. 

Patronii ii vor povesti Chef-ului Victor Melian toate momentele prin care au trecut, de la clipele de glorie cand sala era plina, pana la momentul in care au solicitat ajutorul echipei Vine CHEFul!, coplesiți de problemele cu care se confrunta, si niciunul nu va scapa de observațiile si criticile acestuia. Spiritele se vor incinge in momentul in care preparatele testate de Victor au ingrediente lipsa sau sunt complet gresite din punct de vedere al pregatirii. 

"Cel mai complicat lucru este sa faci ceva simplu. Mancare gustoasa, service excelent, o atmosfera placuta, un restaurant primitor si prețuri competitive. impreuna, toate acestea aduc succesul! Simplu, nu-i asa ?! ”, a declarat Victor.

Ajutat de o echipa de profesionisti, Chef Victor Melian va reusi sa repuna pe picioare un business in doar patru zile - de la conceperea unui meniu complet nou, special gandit pentru a corespunde specificului restaurantului, la elemente decorative noi sau training in prepararea unor feluri de mancare exceptionale.