Inca un restaurant salvat de la faliment de echipa Vine CHEF-ul! Cum arata dupa interventia lui chef Victor Melian

Data: 07 Septembrie 2015

Desi aflat in centrul Bucurestiului, restaurantul "Stile" ducea lipsa de clienti, preparatele erau gatite necorespunzator, iar managementul afacerii ducea lipsa de organizare. A fost nevoie de interventia echipe Vine CHEF-ul! pentru ca lucrurile sa revina pe fagasul normal.

Ultimul episod al emisiunii Vine CHEFul! a prezentat telespectatorilor un restaurant cu probleme administrative. Proprietarul, Simone Sagretti, a ales sa se mute din Italia in Romania si sa-si incerce norocul in domeniul hospitality. Din pacate pentru el insa, planul din Peninsula Italica nu s-a potrivit cu cel din Romania.

Cu toate ca locatia aleasa ar fi trebuit sa ii garanteze succesul, afacerea "Stile" mergea prost, iar echipa era destramata. A fost nevoie de chemarea echipei Vine CHEF-ul! pentru a indrepta situatia.

In momentul in care a ajuns in restaurant, Chef Victor Melian a aflat cu stupoare ca managerul localului este si... bucatar! Astfel, el a organizat o selectie, a angajat un chef potrivit si, mai mult decat atat, a schimbat aspectul localului. Cum s-a schimbat totul, vezi intr-un material marca Vine CHEF-ul!

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies