• PRO TV
  • Nimeni nu se astepta! In ultimul moment, Chef Victor Melian a rezolvat cea mai mare problema a restaurantului

Nimeni nu se astepta! In ultimul moment, Chef Victor Melian a rezolvat cea mai mare problema a restaurantului

Nimeni nu se astepta! In ultimul moment, Chef Victor Melian a rezolvat cea mai mare problema a restaurantului

Chef Victor Melian continua sa schimbe soarta restaurantelor cu probleme din Romania. Episodul din aceasta saptamana il surprinde in Bucuresti, intr-un local cu specific iberic.

Doi oameni harnici care au lucrat cativa ani in Spania s-au intors in Romania in 2014 cu gandul de a-si deschide o afacere de familie pentru a-si putea creste in liniste cele doua fetite. Restaurantul nu a mers insa asa cum se asteptau.

Lipsa unui plan de afaceri si a catorva alte probleme le-a ingreunat situatia, iar afacerea a inceput sa le ocupe tot timpul.

Petrecand cateva zile alaturi de ei, chef Victor a observat comportamentul neadecvat al ospatarului, lipsa de comunicare dintre membrii echipei si resursele umane insuficiente pentru o astfel de afacere.

Chiar si asa, Victor a facut tot posibilul sa reimprospateze mersul lucrurilor in restaurantul spaniol, rezolvand problemele sesizate: mai ales in ultima etapa i-a luat prin surprindere pe cei doi proprietari si l-a readus in echipa pe ospatarul care isi daduse demisia cu cateva zile inainte, intr-un conflict cu patronii.

Redeschiderea restaurantului a fost un succes, iar sarcina lui Chef Victor a fost dusa pana la final cu succes, urmand ca specialistul sa rezolve o noua problema, saptamana urmatoare.

Vine CHEFul este in fiecare marti, de la 21:30, pe ProTV! Show-ul il gasesti si pe www.voyo.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni