• PRO TV
  • Prima editie Vine CHEFul! prezinta in aceasta seara povestea unui restaurant italienesc

Prima editie Vine CHEFul! prezinta in aceasta seara povestea unui restaurant italienesc

Prima editie Vine CHEFul! prezinta in aceasta seara povestea unui restaurant italienesc

Vine CHEFul! debuteaza astazi la PRO TV! Incepand cu 21:30, telespectatorii vor afla povestea unei patroane de restaurant din Bucuresti, ingropata in datorii. Restaurantul pe care il detine este singura sursa de venit a Elenei si a celor doi copii ai sai. Transformarea va fi una de succes, de la meniu, la service, la design interior si exterior sau food sampling pentru atragerea clientilor.  

De opt ani de zile, restaurantul este singura preocupare a Elenei. Desi isi considera personalul o a doua familie, Elena a avut parte de surprize neplacute: o parte din personal a plecat subit, fara un anunt prealabil. Pentru a-si ajuta mama, fata acesteia lucreaza acum ca ospatarita, cu jumatate de norma. 

In urma cu doi ani, restaurantul a intrat intr-un declin. Tot mai multe restaurante si cafenele au aparut in zona in care acesta este amplasat, competitia devenind din ce in ce mai acerba. Efectul secundar a fost devastator: din ce in ce mai putini clienti, incasari tot mai mici, datorii tot mai mari. 

Pe langa numarul mare de restaurante si cafenele din zona, un alt aspect deloc favorabil afacerii este lipsa terasei care, in trecut, era vizibila din bulevard. In cursul anului trecut, autoritatile locale au hotarat demolarea terasei din strada, vizibilitatea restaurantului fiind redusa considerabil. 

Din momentul in care a ajuns in zona restaurantului, Chef Victor Melian a observat lipsa unei semnalistici corespunzatoare. Un restaurant retras, cu o intrare asemanatoare cu cea a unei scari de bloc. Dupa ce a facut cunostinta cu personalul, Victor nu a putut trece cu vederea detaliile inestetice precum cabluri care atarna sau corpuri de iluminat pozitionate necorespunzator. 

„La prima discutie cu Elena, mi-a declarat tare si raspicat: cea mai buna mancare din zona se gaseste in restaurantul ei, alaturi de cele mai bune preturi si de cel mai profesionist personal. Totul era minunat in viziunea ei. Nu aveam cum sa fiu de acord cu ea! Localul era pustiu, desi este localizat pe bulevardul Decebal, una dintre cele mai bune zone ale Capitalei”, a declarat Victor. 

Cu ce solutii si sfaturi practice a venit Chef Victor Melian, vom descoperi in aceasta seara, de la 21:30, numai la PRO TV!

Ai pofta de succes? Vine CHEFul! 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni