• PRO TV
  • Transformare spectaculoasa in prima editie "Vine CHEFul". Cum arata acum restaurantul de care s-a ocupat Victor Melian

Transformare spectaculoasa in prima editie "Vine CHEFul". Cum arata acum restaurantul de care s-a ocupat Victor Melian

Transformare spectaculoasa in prima editie "Vine CHEFul". Cum arata acum restaurantul de care s-a ocupat Victor Melian

Prima editie a show-ului Vine CHEFul! a prezentat povestea unui restaurant italienesc, din Bucuresti, a carei patroana se confrunta cu numeroase probleme financiare, iar in ultimii doi ani a fost nevoita sa faca o multime de sacrificii pentru a putea mentine afacerea pe linia de plutire. 

Restaurantul pe care il detine Elena Enache este singura sursa de venit a ei si a celor doi copii ai sai. De opt ani de zile, restaurantul este singura preocupare a Elenei. Desi isi considera personalul o a doua familie, femeia a avut parte de surprize neplacute: o parte din personal a plecat subit, fara un anunt prealabil. Pentru a-si ajuta mama, fata acesteia lucrează acum ca ospatarita, cu jumatate de norma. 

Emisiunea este si pe www.voyo.ro!

Transformarea a fost una de succes, de la meniu, la service, la design interior si exterior sau food sampling pentru atragerea clientilor. Chef Victor Melian a observat multe aspecte negative, iar schimbarile pe care le-a adus au fost unele mai mult decat vizibile. 

Echipa lui Chef Victor Melian a lucrat o zi intreaga la schimbarea estetica a restaurantului, intrarea asemanatoare cu cea a unei scari de bloc fiind inlocuita cu o superba pictura a unei masti specifice carnavalului de la Venetia, iar interiorul a devenit unul cochet, plin de culoare si de detalii care au adus un plus de rafinament locatiei. 

In ceea ce priveste meniul, Chef Victor Melian a impus o regula stricta, si anume folosirea alimentelor proaspete si le-a oferit celor doi bucatari diverse sfaturi legate de pregatirea preparatelor. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni