• PRO TV
  • "Vine CHEFul!", ACUM, numai la PROTV!

"Vine CHEFul!", ACUM, numai la PROTV!

"Vine CHEFul!", ACUM, numai la PROTV!

Echipa Vine CHEFul! isi propune sa imbunatateasca modul in care ar trebui sa functioneze un restaurant, ingloband o serie extinsa de aspecte: de la modul de preparare al alimentelor, la notiuni de business, design si concepere a meniurilor.

Vine CHEFul! va prezenta povestea unui restaurant captiv intr-o epoca demult apusa.

Editia din aceasta seara a emisiunii Vine CHEFul! va prezenta povestea unui restaurant captiv intr-o epoca apusa in urma cu peste 25 de ani. 

Localul situat in inima Bucurestiului are o traditie de peste 40 de ani, fiind privatizat la inceputul anilor ’90. Din pacate, actualii proprietari nu au reusit sa tina pasul cu evolutia orasului si a domeniului culinar. Un meniu extrem de cuprinzator, spatiul neamenajat corespunzator si lipsa de organizare a personalului sunt doar cateva elemente care au dus afacerea pe marginea falimentului.

In aceasta seara, de la 21:30, telespectatorii vor afla cum va arata restaurantul dupa interventia echipei Vine CHEFul! si cum vor reactiona proprietarii in momentul in care Chef Victor Melian va descoperi ce se ascunde in bucataria restaurantului!

Ai pofta de succes? "Vine CHEFul!", luni, de la 20:30, la PROTV!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni