Lacrimile de bucurie ale familiei Ciobănică au emoționat aseară peste 1.5 milioane de oameni


	Lacrimile de bucurie ale familiei Ciobănică au emoționat aseară peste 1.5 milioane de oameni
Citeste mai mult despre: Visuri la cheie, familia Ciobanica,
Autor: Ionela Lupu
Data: 26 Septembrie 2019

Familia Ciobănică a avut șansa să primească aseară vizita echipei Visuri la Cheie. Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Omid Ghannadi au trăit momente emoționante alături de familie și au reușit să îndeplinească visul lui Marius, care a rămas neputincios din cauza bolii

Marius a demonstrat echipei că pasiunea pentru munca lui și dorința de a face ce-i place nu se vor stinge niciodată. 

Emisiunea Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 9.8 puncte de rating și 27.8% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut numai 4.7 puncte de rating și 13.5% share. 

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.5 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:51, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor peste 2 milioane de români.  

Vezi imagini în galeria foto cu casa înainte și după renovare 

În timpul renovării, familia Ciobănică a plecat în vacantă, dar nu orice vacanță, ci prima lor ieșire în trei. Fericirea a fost deplină când și-au văzut casa transformată în căminul pe care și-l doreau atat de mult. Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Omid Ghannadi nu au avut deloc o misiune ușoară, pentru că au fost nevoiți să țină cont de boala lui Marius și să gândească spațiul astfel încât să-i faciliteze lui accesul.

Miercurea viitoare, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va contura o poveste fericită în familia Bach, din județul Ilfov.

Visuri la cheie – Crede în oameni!


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies