• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Alex și Buni au primit aseară o casă superbă și șansa la un viitor mai bun din partea echipei Visuri la cheie!

Alex și Buni au primit aseară o casă superbă și șansa la un viitor mai bun din partea echipei Visuri la cheie!

Alex și Buni au primit aseară o casă superbă și șansa la un viitor mai bun din partea echipei Visuri la cheie!

  Alex și Buni au primit aseară din partea echipei Visuri la cheie șansa la o viață mai bună, lipsită de frici, și o casă superbă în care să-și poată clădi un viitor frumos.

Pentru prima dată în acest sezon, Corneliu Ulici și-a mobilizat toți cei patru colegi, Adela Pârvu, Cristina Joia, Ciprian Vlaicu și Valentin Ionașcu, și împreună au reușit în numai trei săptămâni să construiască o casă de la zero pentru două suflete care au luptat în fiecare zi cu greutăți și temeri.

A șasea ediție a sezonului cinci Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, emisiunea a înregistrat 9.1 puncte de rating și 25.4% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 7.2 puncte de rating și 20% share. 

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproape 1.5 milioane de telespectatori au trăit emoția unui vis împlinit, iar în minutul de maximă audiență, de la 22:00, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor peste 1.8 milioane de români.  

Au avut o viață extrem de grea, însă începând de aseară, Alex și bunica sa au început să găsească puterea să zâmbească și să spere la un viitor mai bun. Pentru a le putea desprinde de locul care le producea foarte multă suferință, echipa Visuri la cheie a decis să construiască locuința de la zero pentru cele două într-o altă localitate, așa că Ciprian Vlaicu și familia sa au donat un teren pentru a putea împlini un vis. Noua casă este un loc plin de căldură, intimitate, culoare și este perfect pentru buni și nepoata sa, un spațiu în care să găsească liniștea de care au atâta nevoie.

Miercurea viitoare, de la 20:30, echipa Visuri la cheie ajunge la familia Butnariuc din București pentru a-i împlini dorința de a avea o locuință complet renovată și utilată.

Visuri la Cheie - Crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni