• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Alina Vilcu, despre cea mai recenta vacanta. Unde s-a relaxat frumoasa arhitecta de la "Visuri la cheie"

Alina Vilcu, despre cea mai recenta vacanta. Unde s-a relaxat frumoasa arhitecta de la "Visuri la cheie"

Alina Vilcu, despre cea mai recenta vacanta. Unde s-a relaxat frumoasa arhitecta de la "Visuri la cheie"

Alina Vilcu, arhitecta de la Visuri la cheie, este implicata trup si suflet in schimbarea destinelor unor oameni neajutorati, insa a avut timp in aceasta vara si pentru o scurta vacanta impreuna cu familia. 

De obicei, planurile Alinei de vacanta includ vara destinatii de kitesurf, iarna cele de snowboard, unde merge impreuna cu sotul si baietelul. 

Vara aceasta arhitecta a reusit sa fure cateva zile cu vant la Marea Neagra pentru kite si o saptamana in Suedia.

A fost patru zile la Stockholm si trei zile prin imprejurimi, in zone rurale, in mijlocul naturii. 

Show-ul care schimba destinele romanilor si aduce o raza de speranta oamenilor cu care viata nu a fost foarte darnica, incepe la PRO TV, din 23 septembrie!

"Daca ar fi sa inchid ochii si sa retraiesc vacanta in Suedia, imi vin in minte padurile, marea, aerul curat, cerul albastru,  cladiri frumoase,  pasuni si apa oriunde vezi cu ochii, chiftelute, zambete si case rosii de lemn cu contur alb, hering si somon, fete frumoase cu fete de printese nordice, ingenue si casual", a declarat Alina.

Alina Vilcu s-a intors din vacanta de vara si cu o bogata experienta in ceea ce priveste design-ul si arhitectura. "Lucrurile sunt foarte expressive - minimalism nordic dulce, printuri gen Marimekko, ferestre pline de veioze, sfesnice, deco homey style. Arhitectura veche pusa frumos in valoare, arhitectura noua simpla si de buna calitate, interioare creative si calde, in usor contrast cu exterioarul cladirilor, flori peste tot, si in principiu o atentie la detalii pe care nu am gasit-o in multe locuri."

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni