Arhitectul peisagist Dragos Isacescu s-a alaturat echipei "Visuri la cheie"

Arhitectul peisagist Dragos Isacescu s-a alaturat echipei "Visuri la cheie"
Data: 16 Septembrie 2015

Din 23 septembrie, de la 20:30, Visuri la cheie revine cu cel de-al doilea sezon, numai la PROTV!

Echipa Visuri la cheie a pornit in vara aceasta prin tara pentru a face oameni fericiti si a le schimba destinele. Lui Dragos Bucur, Alinei Vilcu, Adelei Parvu si lui Andrei Samoil li s-a alaturat in acest sezon si arhitectul peisagist Dragos Isacescu, care va amenaja curtile si locurile de joaca ale caselor prezentate in cadrul emisiunii. 

Dragos a inceput sa lucreze in acest domeniu inca din perioada facultatii, impreuna cu tatal sau, cunoscutul arhitect Virgil Isacescu, in special la proiecte de amenajari exterioare. In tot acest timp a acumulat o experienta bogata si a reusit sa realizeze lucrari unice, extrem de apreciate. Peisagistul a fost placut surprins de invitatia de a face parte din echipa Visuri la cheie si i-a dat curs imediat, fiind incantat de ideea de a aduce bucuria in casele unor oameni.

Pentru Dragos Isacescu, ”Proiectul Visuri la cheie este o provocare. Reprezinta un echilibru delicat intre frumos, eficient si termen limita. Niciun moment nu a fost vorba de a face spatii exterioare opulente, ci de a realiza un cadru mai frumos,  mai primitor, adecvat nevoilor familiilor din cadrul proiectelor prezentate in emisiune.” 

Toamna aceasta va fi una plina pentru Dragos Isacescu, cu filmarile pentru Visuri la cheie, dar si cu proiecte deosebite pentru care isi dedica majoritatea timpului. 

In ceea ce priveste emisiunea Visuri la cheie, Dragos este incantat de aceasta colaborare si declara: ”Pentru mine acest sezon este primul. Am fost surprins de impactul pe care munca noastra il are asupra familiilor.  Ma bucura nespus ca am reusit sa aduc bucurie si fericire acestor oameni . Este o experienta coplesitoare sa vezi cum, ceea ce pentru mine inseamna o lucrare foarte simpla si mult mai putin complexa decat ceea ce fac de obicei, poate aduce lacrimi de bucurie in ochii unor oameni greu incercati.”

Incepand de miercuri, 23 septembrie, de la ora 20:30, emisiunea Visuri la cheie revine cu cel de-al doilea sezon, cu cazuri impresionante, oameni frumosi si renovari extraordinare realizate in timp record.

Visuri la cheie – Crede in oameni!


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies