Cum transformi un apartament înghesuit într-o oază de relaxare, la etajul 6 al blocului


	Cum transformi un apartament înghesuit într-o oază de relaxare, la etajul 6 al blocului
Autor: Dan L. Brumar
Data: 16 Noiembrie 2020

Apartamentele mici și înghesuite de la bloc au fost mereu o provocare pentru echipa Visuri la cheie. Arhitecții și constructorii emisiunii au reușit să rescrie povestea Ramonei Bucur, care visa de mulți ani la un cămin pentru cei doi copii ai ei.

Ramona Bucur s-a mutat cu părinții după despărțirea de soțul ei. Lipsa spațiului și perspectiva unui viitor mai bun pentru Sebi și Sofia au determinat-o să se împrumute și să cumpere un apartament, cât de mic, pentru a se muta cu copiii ei.

Visa la o căsuță ca-n povești, însă apartamentul înghesuit de la etajul 6 al blocului din cartierul bucureștean Berceni numai asta nu era. Echipa Visuri la cheie a îmbrățișat provocarea de a transforma spațiul de locuit cu două camere, neamenajat și cu multe defecte de îndreptat, într-o oază de relaxare pentru Ramona și copiii ei.

Goana după spațiu a început cu integrarea unei porțiuni importante din balcon în spațiul destinat livingului. Bucătăria, îngustă cum sunt multe bucătării de la bloc, a oferit o altă perspectivă în momentul în care Valentin Ionașcu a decis să utilizeze culori deschise și lumină indirectă în ameanjarea sa.

Tu cum ai reușit să-i conferi casei tale spațialitate? Spune-ne AICI povestea casei tale și poți câștiga o asigurare de locuință pentru un an!

Decorul minimalist, lumina naturală care inundă spațiul de locuit și accentul pe culoarea verde au făcut ca sufrageria să pară mai mare decât în realitate. Întrucât livingul este folosit de Ramona Bucur și ca spațiu de dormit, Alina Vîlcu a prevăzut aici și o canapea extensibilă. 

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Vezi și VIDEO: Un apartament ca o căsuță de prințese. „Visurile se împlinesc întotdeauna”


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies