Dragos Bucur, vacanta cu rulota alaturi de familie. Actorul a povestit cum decurge o astfel de calatorie


	Dragos Bucur, vacanta cu rulota alaturi de familie. Actorul a povestit cum decurge o astfel de calatorie
Citeste mai mult despre: Dragos Bucur, calatorie, familie, vacanta,
Data: 14 Septembrie 2016

Miercuri, de la 20:30, incepe sezonul trei "Visuri la Cheie". Dragos Bucur a acordat un interviu Corinei Caragea in care a povestit cum a fost vacanta alaturi de familie cu rulota.

- Din rulota actorului Dragos Bucur, in rulota calatorului Dragos Bucur. Cum ti-a venit ideea unei vacante – cu rulota prin tara?

- "Vacantele cu rulota sau autorulota au inceput sa devina destul de des intalnite si in Romania. In urma cu 2-3 ani, niste prieteni s-au urcat intr-o rulota si au plecat aproape un an in Europa cu cei trei copii ai lor. Atunci am fost foarte aproape de a ii insoti in nebunia asta, dar adevarul este ca nu am avut suficient de mult curaj:) Acum am zis sa testam terenul si sa ne dam seama daca am putea face asa ceva!"

- Ce traseu ati avut?

- "Am plecat pregatiti sa mergem pentru maxim o luna si traseele din plan au oscilat intre litoralul Marii Negre si Norvegia, dar in cele din urma am stat doar o saptamana si am ajuns prin Cheile Rasnoavei, Viscri, Sovata si Lacul Rosu."

- Ce loc v-a placut cel mai mult?

- "Cred ca Viscri ne-a placut cel mai mult, e un sat cu locuri frumoase, in care Sofia s-a simtit extraordinar, unde am mancat foarte bine si am cunoscut oameni interesanti."

- E complicata o astfel de calatorie, mai ales cu doi copii?

- "In tipul acesta de vacanta chiar petreci timp cu copiii. Cand mergi la all-inclusive, mai stai la restaurant, copiii poate merg sa se joace la cine stie ce ateliere, mai ai activitati separate… In rulota, stai 24 din 24 impreuna cu ei si asta face foarte bine!"

Citeste continuarea aici!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies