• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Echipa Visuri la cheie a construit o casă de la zero. Peste 1.6 milioane de români au trăit emoția familiei Gorodetzchi

Echipa Visuri la cheie a construit o casă de la zero. Peste 1.6 milioane de români au trăit emoția familiei Gorodetzchi

Echipa Visuri la cheie a construit o casă de la zero. Peste 1.6 milioane de români au trăit emoția familiei Gorodetzchi

Aseară, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Omid Ghannadi au reușit să aducă o adevărata schimbare în familia Gorodetzchi, unde bunicul Petre și micuța Isabela au avut parte de construirea unei case de la zero.

Emoția și bucuria celor doi au adus multe lacrimi de fericire.

Emisiunea Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 9 puncte de rating și 27.7% share pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, din mediul urban, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut numai 4.2 puncte de rating și 13% share. 

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.6 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:57, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor peste 2.1 milioane de români.  

Arhitecții au avut parte de un adevărat șoc în momentul în care au pășit în curtea familiei Gorodetzchi. Și-au dat seama imediat că locuința bunicului și a Isabelei nu poate fi renovată, așa că s-au hotărât să le construiască o casă de la zero. Deși timpul a fost scurt, iar misiunea foarte grea, Omid a reușit să proiecteze planul casei într-o singură noapte, iar determinarea echipei a făcut ca locuința celor doi să fie gata la timp. 

Vezi povestea familiei Gorodetzchi în materialul de mai jos 

Cristina, Laura și Omid au gândit o locuință utilă care să îndeplinească toate nevoile celor doi. Casa are o arhitectură deosebită, cu arcade primitoare care fac parte din povestea bătrânelului și a micuței sale nepoate.

Prin proiectele lor speciale, arhitecții au adus, atât în curte, cât și în casă, elemente din vechea lor viață. În doar două zile, Cristina a reușit să transpună pe pânză emoția din privirea fetiței când se uită la bunicul ei. Marea pasiune a lui Petre, aviația, a fost prezentă în camera lui prin diferite elemente gândite de Laura ca să-i aducă zâmbetul pe buze. 

Imagini cu casa înainte și după renovare în galeria foto 

Echipa Visuri la cheie ajunge miercurea viitoare, de la 20:30 în casa familiei Furdui, din Slobozia și va cunoaște povestea emoționantă a lui Raul, un copil greu încercat încă din primele clipe de viață. Băiețelul s-a născut cu o boală cumplită și duce o adevărată luptă pentru supraviețuire. 

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni