• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Echipa Visuri la cheie a indeplinit visul unui tata de a le oferi copiilor sai un viitor mai bun

Echipa Visuri la cheie a indeplinit visul unui tata de a le oferi copiilor sai un viitor mai bun

Echipa Visuri la cheie a indeplinit visul unui tata de a le oferi copiilor sai un viitor mai bun

Visul familiei Gheorghe a devenit ieri realitate cu ajutorul echipei Visuri la cheie! Irinel si cei patru baieti ai sai vor incepe de acum o viata noua, intr-o locuinta superba, complet mobilata si utilata, plina de bucurie, culoare si lumina, care reflecta perfect dorintele si pasiunile lor.

A treia editie a sezonului patru Visuri la cheie a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 12.5 puncte de rating si 34% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de peste doua ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 5.6 puncte de rating si 15.3% share. 

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, aproape 2 milioane de telespectatori au trait emotia unui vis implinit, iar in minutul de maxima audienta, de la 20:51, emisiunea Visuri la cheie a adus in fata televizoarelor peste 2.4 milioane de romani.  

O locuinta superba si un destin schimbat

Familia Gheorghe din localitatea Peris, judetul Ilfov, a primit miercuri vizita echipei Visuri la cheie. Cu lacrimi in ochi si plini de emotie, Irinel, cei patru baieti si bunica lor i-au intampinat pe Dragos Bucur, Adela Parvu, Alina Vilcu si Omid Ghannadi si le-au povestit despre viata plina de greutati pe care o au, dar si despre idealurile si pasiunile lor. Spre surprinderea echipei, in momentul in care membrii familiei au fost intrebati ce ar vrea sa pastreze din vechea casa, acestia au raspuns ca vor sa arunce totul, sa lase amintirile urate in trecut si sa inceapa o viata noua, de la zero.

Timp de doua saptamani, cat au durat renovarea si construirea locuintei, Irinel si copiii sai au plecat intr-o vacanta de neuitat la mare si au avut parte de surprize care i-au lasat fara cuvinte. Baietii l-au cunoscut aseara pe artistul lor preferat, Smiley, au mers impreuna la HaHaHa Production, unde s-au intalnit cu alti canatreti din echipa antrenorului de la Vocea Romaniei, si au organizat rapid o competitie de kendama. 

Baietii si-au demonstrat indemanarea, iar concursul a fost castigat de ei, fiind aplaudati de artistii HaHaHa.

Dupa tot acest timp, familia Gheorghe s-a intors la Peris si a descoperit o casa de vis, cu spatii generoase foarte bine organizate, cu multa lumina si plina de energia data de plantele care se regasesc in intreaga locuinta. Toate incaperile sunt aerisite si reflecta dorintele lui Irinel si ale baietilor, dar si bucuria de a incepe o viata noua. Adela, Alina si Omid au realizat atat arhitectura casei, cat si interiorul in stil scandinav, cu accente de culoare si decoratiuni realizate de ei, care completeaza perfect intreaga idee a locuintei.

Miercurea viitoare, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va indeplini un nou vis, cel al familiei Costache din Bucuresti, si va realiza o transformare spectaculoasa a caminului acesteia.

Visuri la cheie – Crede in oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni