Echipa Visuri la cheie ajunge astazi in Urziceni pentru a implini dorinta familiei Motrogan!


	Echipa Visuri la cheie ajunge astazi in Urziceni pentru a implini dorinta familiei Motrogan!
Citeste mai mult despre: Visuri la cheie, ProTV,
Data: 19 Septembrie 2017

Destinul unor oameni frumosi este pe punctul de a se schimba in cea de-a doua editie Visuri la cheie, miercuri, de la 20:30. 

Echipa emisiunii ajunge saptamana aceasta in Urziceni pentru a cunoaste familia Motrogan si pentru a-i indeplini una dintre cele mai mari dorinte, aceea de a avea o locuinta noua, complet renovata si utilata.

Mihaita Motrogan, sotia sa si cei doi copii ai lor, Nicoleta si Radu, aveau o viata fericita, cu foarte multe visuri, parintii au incercat mereu sa le ofere celor mici un camin, un loc unde sa se poata dezvolta frumos, sa poata invata si sa se joace. Familia Motrogan a reusit sa ridice casa la care se gandea de mult timp, insa visul a fost spulberat intr-o zi fatidica in care a avut loc un accident cumplit in urma caruia cei doi soti si-au pierdut viata. Copiii de numai patru si cinci ani au ramas in grija bunicilor din partea tatalui, iar matusa si unchiul lor sunt alaturi de ei si le ofera foarte multa iubire si sprijin.

In acest moment, Nico si Radu, impreuna cu bunicii, locuiesc in casa inceputa de parintii lor, un santier cu o singura camera amenajata partial. Pe langa toate aceste tragedii care le-au marcat viata, fetita, Nicoleta, fiind in masina cu tatal si mama ei in momentul cumplitului accident, a ramas cu probleme la o mana si anumite leziuni pe creier.

Miercurea aceasta, Dragos Bucur, Adela Parvu, Alina Vilcu si Omid Ghannadi vor cunoaste o familie care a fost greu incercata de viata si vor face tot posibilul pentru a-i reda speranta si pentru a-i oferi o locuinta asa cum Mihaita si sotia sa visau pentru cei doi copii.

Visuri la cheie – Crede in oameni!


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies