• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Echipa Visuri la cheie i-a oferit familiei Costache o renovare de vis si sansa la o viata mai buna!

Echipa Visuri la cheie i-a oferit familiei Costache o renovare de vis si sansa la o viata mai buna!

Echipa Visuri la cheie i-a oferit familiei Costache o renovare de vis si sansa la o viata mai buna!

Familia Costache a primit aseara cu bucurie vizita echipei Visuri la cheie. 

Florina si cei trei copii ai ei, Iuliana, Teodor si Andrei, au fost coplesiti de emotie si cu greu au putut crede ca visul lor era pe cale sa devina realitate. Cei patru au avut parte de surprize, au vizitat locuri in care isi doreau de mult sa mearga si au primit o locuinta complet renovata si utilata pentru a incepe o viata noua.

A patra editie Visuri la cheie a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 11.1 puncte de rating si 29.6% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 6.5 puncte de rating si 17.4% share. 

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.9 milioane de telespectatori au trait emotia unui vis implinit, iar in minutul de maxima audienta, de la 21:14, emisiunea Visuri la cheie a adus in fata televizoarelor aproape 2.3 milioane de romani.  

Bucurie, emotie si un vis implinit

Dragos Bucur, Adela Parvu, Alina Vilcu si Omid Ghannadi au ajuns ieri seara in Bucuresti pentru a implini cea mai mare dorinta a familiei Costache. Echipa Visuri la cheie a stat de vorba cu Florina, Iuliana si cei doi baieti, au discutat despre amintirile lor si despre lucrurile pe care vor sa le pastreze in noua locuinta, iar dupa cateva ore a inceput renovarea. Timp de doua saptamani, familia a plecat intr-o vacanta formidabila la munte si a avut parte de surprize de neuitat. Cei doi baieti, Teodor si Andrei, fiind pasionati de automobilism si fotbal, au mers impreuna cu Dragos pe un circuit unde l-au cunoscut pe Bogdan Stelea. Fostul portar al echipei nationale de fotbal le-a vorbit copiilor despre acest sport, le-a daruit o minge cu autograf si le-a facut o demonstratie de viteza cu o masina puternica. Si Iuliana a avut parte de o intalnire extrem de emotionanta aseara. Fata l-a cunoscut pe actorul Bebe Cotimanis, care a invitat-o alaturi de el pe scena unde au facut un schimb de replici, Bebe jucand rolul tatalui.

Dupa ce s-au distrat in vacanta si au avut diverse activitati la care pana acum puteau doar sa viseze, Florina si cei trei copii ai sai au revenit acasa, un loc minunat, pregatit pentru crearea unor amintiri frumoase. Cu toate ca apartamentul lor nu era unul foarte spatios, Adela, Alina si Omid au reusit sa-l transforme si sa-l organizeze astfel incat cei patru sa nu duca lipsa de intimitate, dar sa se bucure si de momente pretioase petrecute impreuna.

Echipa Visuri la cheie si-a dorit sa realizeze un spatiu aerisit, plin de lumina si culoare si a reusit. Abordarea pentru living a fost una minimalista, contemporana, cu putine elemente folosite, cu accente de portocaliu, culoarea preferata a Iulianei, iar rezultatul a iesit impecabil. In camera baietilor, cele doua pasiuni ale lor se imbina perfect. Tavanul imita un teren de fotbal, iar in dormitor se regasesc acum multe decoratiuni care ii reprezinta. Pe langa cele doua camere, acum familia are si suficiente spatii de depozitare, dar si o baie si o bucatarie frumoase, dotate cu tot ce este necesar.

Miercurea viitoare, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va ajunge in localitatea Magurele pentru a implini visul familiei Cristea, o familie superba, unita, care in ciuda problemelor nu a incetat sa spere si sa viseze la un viitor mai bun.

Visuri la cheie – Crede in oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni