Echipa Visuri la cheie schimbă miercurea aceasta destinul unei mame care reprezintă un exemplu de bunătate și dăruire!


	Echipa Visuri la cheie schimbă miercurea aceasta destinul unei mame care reprezintă un exemplu de bunătate și dăruire!
Citeste mai mult despre: Visuri la cheie, Pro Tv, renovare,
Autor: Redactia
Data: 25 Septembrie 2018

Corneliu Ulici, Adela Pârvu, Cristina Joia și Ciprian Vlaicu ajung mâine seară, la 20:30, în Câmpina, județul Prahova, pentru a cunoaște o familie extraordinară și pentru a împlini un nou vis. Iuliana Vâlcu avea doar 7 luni atunci când a fost abandonată într-un centru de plasament, însă în viața ei a apărut un suflet salvator, asistenta maternală Maria Manta.

Pe măsură ce micuța Iulia creștea, problemele ei de sănătate erau tot mai evidente, dar Maria și familia ei au început lupta pentru însănătoșirea fetei. ”Când a văzut-o medicul de familie, mi-a spus că situația e mult mai dificilă decât mi-a fost prezentată. Dar Teo, fiul meu, mi-a spus ferm: <<Mami, ea este surioara mea!>> Și așa a rămas.”, a povestit Maria Manta.

Diagnosticele și viața prin spitale le-au făcut mai puternice, și pe mamă, și pe fiică. Până la doi ani, Iulia nu a mers și nu a vorbit, a suferit mai multe intervenții chirurgicale și i s-au pus mai multe diagnostice, de la tetrapareză spastică la scolioză. Chiar dacă le era greu, membrii familiei Manta erau fericiți și împliniți, numai că liniștea avea să le fie spulberată de decesul brusc al tatălui. 

Când era în clasa a cincea, Iulia și-a descoperit prima pasiune, limba germană. La început a privit-o ca pe o încercare grea, însă cu ajutorul pregătirii insensive germana a devenit a doua limbă pe care o vorbește fluent. A mers la concursuri, la olimpiade, și a avut rezultate remarcabile. În prezent este elevă în clasa a noua și, pe lângă limba germană, este pasionată și de informatică. Fata își dorește enorm este să devină profesor, să ajute copiii și să-i facă mamei, pe care o numește ”îngerul ei păzitor”, o bucătărie nouă, complet utilată. 

Miercurea aceasta, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va merge la o mamă exemplu, care i-a crescut cu aceeași dragoste atât pe fiul ei natural, cât și pe Iulia, copilul ei de suflet. 

Visuri la Cheie - Crede în oameni!


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies