• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Familia Ispilat a pasit aseara cu bucurie in locuinta renovata de echipa Visuri la cheie

Familia Ispilat a pasit aseara cu bucurie in locuinta renovata de echipa Visuri la cheie

Familia Ispilat a pasit aseara cu bucurie in locuinta renovata de echipa Visuri la cheie

Familia Ispilat a primit aseara vizita echipei Visuri la cheie, iar cel mai mare vis al parintilor Ana si David, acela de a avea o locuinta complet renovata si utilata pentru cei sase copii ai lor, a devenit realitate. Dragos Bucur, Adela Parvu, Alina Vilcu si Omid Ghannadi au respectat toate dorintele lor si le-au creat un spatiu extraordinar, in care sa poata privi cu optimism si bucurie catre viitor.

Editia Visuri la cheie de miercurea aceasta a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 11.2 puncte de rating si 29.4% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 6.1 puncte de rating si 15.9% share. 

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.8 milioane de telespectatori au trait emotia unui vis implinit, iar in minutul de maxima audienta, de la 20:47, emisiunea Visuri la cheie a adus in fata televizoarelor peste 2.1 milioane de romani.  

Opt oameni fericiti si un vis devenit realitate

Aseara, echipa Visuri la cheie a mers la o familie careia, desi ii lipsesc multe, nu a uitat sa iubeasca, sa zambeasca si sa fie fericita. Ana, David si cei sase copii ai lor, Sara, Eva, Bianca, Filip, Ioana si Beniamin, din localitatea Niculesti, judetul Dambovita, au avut parte miercuri de o surpriza uriasa in urma careia cea mai mare dorinta a lor a devenit realitate. Dragos, Adela, Alina si Omid le-au trecut pragul, au facut impreuna inspectia casei, au discutat despre nevoile lor si despre ce isi doresc sa pastreze in noua locuinta, dupa care cei opt au plecat intr-o binemeritata vacanta la Sibiu, orasul preferat al Anei, iar renovarea a inceput.

Timp de doua saptamani, toata echipa impreuna cu multi voluntari au lucrat la visul familiei Ispilat, au consolidat locuinta si au transformat-o complet. Omid a ales sa uneasca zona de intrare cu zona de living, dar in acelasi timp sa le si separe printr-o jardiniera spectaculoasa, si a dat intregului spatiu un design vesel, a folosit foarte multe culori si a incercat sa creeze o atmosfera calda, cu caramida aparenta pe pereti si cu tablouri colorate – o sufragerie mare, care s-a compactat pentru intreaga familie. In bucatarie, Alina a gandit un spatiu cat mai functional, cu zone de blat atat pe partea stanga, cat si pe partea dreapta, integrand perfect zonele de lucru si de depozitare. In dormitor, arhitecta a incercat sa redea starea primordiala de bucurie, de entuziasm si de iubire. Exista cateva elemente vizuale clar asociate unui interior romantic, unul dintre ele fiind chiar patul cu baldachin, la care Ana si David visau. Etajul este destinat celor sase copii, iar Adela a realizat acolo un hol si patru dormitoare superbe. La hol s-a gandit ca la un spatiu in care fratii sa se intalneasca, dar sa fie si un loc de extra depozitare. In camere au fost respectate dorintele celor mici si au fost folosite decoratiuni si elemente de mobilier in culorile lor preferate.

Dupa cele doua saptamani, familia Ispilat a revenit acasa si a regasit o locuinta noua, pe care pana acum o vedeau doar in reviste sau in filme. De acum inainte, cei opt se vor bucura de confort si de toate lucrurile la care pana recent doar visau.

Miercurea viitoare, de la 20:30, povestea continua, iar echipa Visuri la cheie va merge in Bucuresti pentru a aduce bucuria in familia Dumitrascu.

Visuri la cheie – Crede in oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni