Mama a doi copii a fost înjunghiată, iar tatăl lor este principalul suspect. Povestea tragică, mâine la Visuri la cheie


	Mama a doi copii a fost înjunghiată, iar tatăl lor este principalul suspect. Povestea tragică, mâine la Visuri la cheie
Citeste mai mult despre: Visuri la cheie, Dragos Bucur,
Data: 19 Noiembrie 2019

Miercuri seara, de la 20:30, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alina Vîlcu și Valentin Ionașcu ajung în Călinești, unde vor aduce un strop de lumină în familia Vasilescu. 

Mihai (10 ani) și Maria (4 ani) sunt doi copii greu încercați de viață, care acum sunt crescuți de bunica lor și soțul acesteia.

Mama celor mici s-a stins în urmă cu un an, după ce a fost injunghiată în propria casă, iar tatăl lor este principalul suspect pentru moartea ei. „Simțeam că ceva este în neregulă”- povestește, printre lacrimi, bunica micuților, cea care și-a găsit fiica fără suflare.

În ochii Mariei și ai lui Mihai sticlește o tristețe pe care nimeni nu poate sa le-o aline. Echipa Visuri la cheie a încercat să le aducă bucuria pe chipuri și, prin elementele decorative din casă, să le reamintească de bucuria copilăriei.

Casa veche cu acoperișul prin care se vede cerul și cu multe fisuri lăsate de timp nu a fost cea mai mare provocare pentru arhitecti. Alina, Cristina și Valentin au trebuit să transforme locuința care practic le-a răpit mama celor doi copii într-un nou cămin care să le ofere speranță și să le amintească de clipele frumoase trăite în familie.

Dragoș Bucur, împreună cu designer-ul de interior Cristina Joia și arhitecții Alina Vîlcu și Valentin Ionașcu ne așteaptă miercuri, de la 20:30, cu o nouă ediție emoționantă și o renovare de vis.

Visuri la cheie – Crede în oameni!


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies