• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Astazi, la Visuri la cheie, cunoastem opt oameni cu o putere extraordinara. De la 20:30, la PRO TV

Astazi, la Visuri la cheie, cunoastem opt oameni cu o putere extraordinara. De la 20:30, la PRO TV

Astazi, la Visuri la cheie, cunoastem opt oameni cu o putere extraordinara. De la 20:30, la PRO TV

Miercuri, de la 20:30, echipa Visuri la cheie ajunge in judetul Dambovita, localitatea Niculesti, pentru a indeplini visul familiei Ispilat, o familie superba cu sase copii.

Ana si David s-au casatorit in urma cu 17 ani si din putinii bani pe care ii castigau au inceput constructia unei case cu doua camere, casa in care au locuit pana in 2005, atunci cand a aparut primul lor copil, Sara.

In cativa ani au venit pe lume si ceilalti cinci fratiori ai fetei, Eva, Bianca, Filip, Ioana si Beniamin. Parintii au incercat intotdeauna sa le ofere o copilarie fericita si o educatie sanatoasa. Cei mici au crescut si, odata cu ei, si nevoile, spatiul in care locuiau devenind neincapator si sufocant, asa ca Ana si David au daramat acoperisul vechii case si au construit din lemn o mansarda cu patru dormitoare.

Cu toate ca le-a fost extrem de greu, au muncit numai pentru copii, pentru ca acestia sa aiba spatiul lor si sa ii vada zambind. Ar mai fi fost foarte putin pana cand visul lor ar fi devenit realitate, insa din pacate, David a avut un accident si se deplaseaza in cadru, fiind nevoit sa se pensioneze. In ciuda acestora probleme de sanatate, barbatul nu se da batut si continua sa munceasca la casa. 

Intreaga familie este pasionata de muzica, David canta la chitara, iar fratele acestuia, care a absolvit Conservatorul, ii invata pe cei mici sa cante la fluier. Sunt extrem de uniti, pretuiesc foarte mult viata si se bucura de lucrurile simple pe care le au sau pe care le fac impreuna.

Miercurea aceasta, la Visuri la cheie, vom cunoaste o familie cu o putere extraordinara, un adevarat exemplu de vointa, determinare si iubire si vom vedea cum cel mai mare vis al ei va deveni realitate cu ajutorul oamenilor.

Visuri la cheie – Crede in oameni! 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni