• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • O casa, doua saptamani si un vis implinit la cheie! Visuri la cheie a adus emotie si lacrimi de fericire

O casa, doua saptamani si un vis implinit la cheie! Visuri la cheie a adus emotie si lacrimi de fericire

O casa, doua saptamani si un vis implinit la cheie! Visuri la cheie a adus emotie si lacrimi de fericire

O casa, doua saptamani si un vis implinit la cheie! Aseara a debutat la PRO TV cel de-al doilea sezon Visuri la cheie! O familie cu o poveste de viata extraordinara a primit o renovare de vis, dar si sansa de a avea un trai mai bun.

O casa, doua saptamani si un vis implinit la cheie! Aseara a debutat la PRO TV cel de-al doilea sezon Visuri la cheie! O familie cu o poveste de viata extraordinara a primit o renovare de vis, dar si sansa de a avea un trai mai bun.

Pe intreaga durata de difuzare, 20:31 – 22:26, la nivel national, peste 1.5 milioane de telespectatori au trait emotia unui vis implinit, iar in minutul de maxima audienta de la 21:47, emisiunea Visuri la cheie a reusit sa aduca in fata televizoarelor peste 2 milioane de romani.  

 

Prima editie a noului sezon Visuri la cheie a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 9.3 puncte de rating si 23.4% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de doua ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 4.4 puncte de rating si 11.1 % share. 

Familia Tismanaru si-a vazut aseara visul implinit, in prima editia a celui de-al doilea sezon Visuri la cheie. Viorica este o femeie greu incercata de soarta. Sotul ei a murit anul trecut in urma unor complicatii cardiace, iar de atunci, femeia locuieste impreuna cu cei doi baieti ai sai, David si Robert, intr-o casa modesta din comuna Lumina. Ea nu a incetat niciodata sa spere si sa lupte, nici macar atunci cand viata i-a lovit fara mila familia. Si-a dorit sa implineasca visul sotului sau, acela de a avea o casa frumoasa pentru cei mici, iar acum acesta a devenit realitate cu ajutorul echipei Visuri la cheie.

Pe parcursul celor doua saptamani in care casa le-a fost complet renovata, Viorica, David si Robert au plecat intr-o vacanta la munte, au vizitat locuri frumoase si au petrecut o zi impreuna cu Dragos Bucur intr-un parc de distractii.  

De teama ca boala sotului va fi mostenita si de cei mici, Adela Parvu impreuna cu Viorica au mers la medic cu Robert si David. Li s-a luat o piatra de pe inima in momentul in care medicul cardiolog le-a anuntat ca testele baietilor sunt in limite normale si ca nu au motive sa-si faca griji. In tot acest timp se lucra intens la renovarea casei, iar arhitectul peisagist, Dragos Isacescu amenaja curtea si locul de joaca pentru copii.

Dupa doua saptamani, familia Tismanaru s-a intors acasa. Cand au vazut transformare locuintei, cei trei au fost coplesiti de emotie si, cu lacrimi in ochi, au multumit echipei pentru aceasta minunata surpriza.

In fiecare miercuri, de la 20:30, emisiunea Visuri la cheie aduce in fata romanilor povesti de viata impresionante ale unor oameni cu care viata a fost dura. Dragos Bucur impreuna cu ehipa sa, reusesc de fiecare data sa mobilizeze comunitatea si sa gaseasca resursele necesare pentru a renova in timp record locuintele, a implini visuri si a schimba destine.

Visuri la Cheie - Crede in oameni, in fiecare miercuri, de la 20:30, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni