• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • O nouă poveste cutremurătoare la Visuri la cheie: M-am simțit ca un animal prins în captivitate

O nouă poveste cutremurătoare la Visuri la cheie: M-am simțit ca un animal prins în captivitate

O nouă poveste cutremurătoare la Visuri la cheie: M-am simțit ca un animal prins în captivitate

În 2020, peste 45.000 de persoane au fost victime ale violenței domestice. La fiecare 30 de secunde, o româncă este victima agresiunii. Ediția Visuri la cheie, din această seară, spune povestea uneia dintre ele.

Locuiam împreună cu soacra mea, se purta foarte urât, mă pedepsea. M-am simțit exact ca un animal prins în captivitate și nu aveam nicio scăpare să plec. Nici putere. Am trăit cu speranța că într-o zi va fi mai bine. Vorbea urât, jignea. Mă mai bătea, săreau copiii să mă scape, îi mai lovea și pe ei. Am suportat tot, absolut tot, ca să nu fiu despărțită de copii”, va spune Petruța, femeia pe care o vom cunoaște diseară, la Visuri la cheie.

La un moment dat, Petruța și-a făcut curaj și a plecat de acasă, cu cei mici: „Am dormit în fața primăriei o noapte și după aceea au venit de la centrul maternal din Râmnicu Vâlcea și ne-au cazat acolo”. 

Cât timp a locuit în centru, Petruța a primit o donație, pentru construirea unei casei, însă, pentru că nu avea alți bani, ea și copiii au pus cărămidă peste cărămidă pentru a-și construi casa. „Indiferent de cum era, aveam nevoie ca de aer de o locuință unde să putem sta liniștiți, așa că ne-am apucat noi – eu și copiii, fiecare cu ce putea”, povestește ea.

Mesajul ei către toate aceste mame care nu îndrăznesc este că trebuie să aibă curajul să se desprindă de acolo. Știți de ce, pentru că abuzul se perpetuează”, va spune Cristina Joia, după ce o va cunoaște. Întreaga poveste, în această seară, de la 21:30, la Visuri la cheie. Emisiunea este disponibilă, în avans, pe VOYO

Visuri la cheie – crede în oameni

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni