• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Theo Rose și Dragoș Bucur, duet impresionant la Visuri la cheie. ‘Dragoș e un tip talentat’

Theo Rose și Dragoș Bucur, duet impresionant la Visuri la cheie. ‘Dragoș e un tip talentat’

Theo Rose și Dragoș Bucur, duet impresionant la Visuri la cheie. ‘Dragoș e un tip talentat’

Dragoș Bucur, Cristina Joia, Andra Marinescu și Andrei Samoil vor ajunge în seara aceasta, de la 21:30, la Pitești, acolo unde vor cunoaște o mamă care a trecut prin multe greutăți. Dragoș Bucur ne va arăta o altă latură a sa când va cânta în duet cu Theo Rose.

Cu greu, Domnica a reușit să aibă un copil, însă a și adoptat o fetiță. „Am avut sarcină gemelară. Una a stagnat din evoluție și una a mers până la 7 luni. Am avut un băiețel și a murit. Trei zile a trăit. Nu mi-a garantat nimeni că mai fac sau nu copii. După aceea, am spus că vreau să înfiiez. Eram, din nou, însărcinată într-o lună. Mulți îmi spuneau să nu mai înfiiez dacă îl fac pe al meu, dar nu, destinul meu a fost să fiu mamă”, spune femeia.

Din păcate, femeia a fost nevoită să se despartă de tatăl fetelor, întrucât acesta devenise agresiv cu fata adoptată: „S-a supărat pe mine și m-a luat de codiție și m-a dat cu capul de gresie. Am fost la spital”, povestește adolescenta.

Apartamentul acesta este o victorie, e victoria unei mame care a luptat până la capăt pentru fetele ei pe care le iubește în mod egal și când ai un scop care este dincolo de propria ta ființă, respectiv copiii tăi – și nu există nimic mai de preț, nu poți să-ți permiți să-ți abandonezi lupta. Și Domnica nu a abandonat”, va spune Cristina Joia despre renovarea pe care o vor face în seara aceasta.

Pentru a le face o bucurie fetelor, Dragoș Bucur le va duce să o cunoască pe Theo Rose. Artista va cânta special pentru cele două surori, iar, la un moment dat, Dragoș i se va alătura: „Dragoș e un tip talentat. Dintr-un om generos nu cred că ar putea suna ceva urât. Să zicem că s-a descurcat... foarte bine”, va zice Theo Rose despre prezentatorul emisiunii. 

Cum va arăta duetul celor doi, întreaga poveste a familiei, dar și renovarea uluitoare făcută de echipă, pot fi descoperite diseară la Visuri la cheie. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO

Visuri la cheie – crede în oameni


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni