• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Unei fetițe talentate de numai 8 ani i se împlinesc Visuri la cheie miercuri, de la 20:30!

Unei fetițe talentate de numai 8 ani i se împlinesc Visuri la cheie miercuri, de la 20:30!

Unei fetițe talentate de numai 8 ani i se împlinesc Visuri la cheie miercuri, de la 20:30!

Echipa Visuri la Cheie ajunge miercuri în Slobozia, unde va cunoaște povestea Alexandrei Done - o fetiță de 8 ani care este crescută de mama și bunica ei.

Micuța a reușit să-i impresioneze imediat pe Dragoș Bucur și colegii lui pentru că, deși este în primii ei ani de viață a trecut prin multe greutăți, este matură și recunoscătoare. Chiar dacă îi simte lipsa tatălui, care nu este prezent în viața ei așa cum și-ar fi dorit, Alexandra întelege alegerile părinților ei: „Eu inteleg că uneori oamenii mari se ceartă și pleacă fiecare în viața lui. Mi-ar plăcea totuși ca mami și tati să fie împreună, dar dacă nu se poate… asta e.”

Florica, bunica Alexandrei, și Simona, mama ei, fac tot posibilul ca micuței să nu-i lipsească nimic. Alexandra este talentată și muncește din greu ca, într-o zi, să ajungă o mare dansatoare, iar cele două mame ale ei fac tot posibilul ca ea să meargă la antrenamente și să-și îndeplinească visul. „Cand aveți un vis, să vi-l urmați și orice ar fi să nu-l vi-l stergeți din minte pentru că este visul vostru până se va împlini.. și la 70 de ani poți să visezi.” – sunt cuvintele fetiței de 8 ani.

Dragoș Bucur, împreună cu designer-ul de interior Cristina Joia și arhitecții Laura Boghiu și Omid Ghannadi au ajuns în familia Done pentru a-i dovedi Alexandrei că atunci când îți dorești cu adevărat, visul tău devine realitate.

Miercuri, de la 20:30, vedeți prin ce provocări a trebuit să treacă echipa Visuri la cheie pentru a oferi familiei căminul în care să se simtă acasă.

Visuri la cheie – crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni