• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Unei mame de 30 de ani și celor 4 fete ale ei li se împlinesc Visuri la cheie, la PRO TV

Unei mame de 30 de ani și celor 4 fete ale ei li se împlinesc Visuri la cheie, la PRO TV

Unei mame de 30 de ani și celor 4 fete ale ei li se împlinesc Visuri la cheie, la PRO TV

Visurile se împlinesc chiar și când crezi că e prea târziu. Miercuri seară, de la ora 20:30, echipa Visuri la cheie ajunge în Comana de Sus, județul Brașov, pentru a schimba destinul familiei Neghină.

Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Cristina Joia și Valentin Ionașcu ne spun, miercuri seară, povestea Cristinei Neghină, o mamă-eroină din Comana de Sus, județul Brașov. Femeia, în vârstă de doar 30 de ani, locuiește împreună cu cele 4 fete ale ei – Paula (14 ani), Iulia (12 ani), Petria (4 ani) și Sofia (3 ani) – într-o casă insalubră. 

Echipa Visuri la cheie va face tot posibilul să aducă bucuria pe chipul lor și să le ajute să treacă peste toate momentele grele pe care le-au trăit până acum. Cristina Neghină a fost pusă în multe situații dure până la vârsta de 30 de ani, iar cea mai grea lovitură a fost atunci când soțul ei a încetat să mai creadă în visul lor de-o viață și a părăsit-o. Nu s-a uitat în urmă nici pentru cele 4 fete ale lor, care au dus tot greul casei alături de mamă. 

Ne-a abandonat în Ajunul Crăciunului, n-aveam mâncare, n-aveam absolut nimic în casă. Ne-a lăsat vai și amar de capul nostru”, a dezvăluit tânăra.

Deși a suferit foarte mult, Cristina a fost puternică și s-a luptat zi de zi, pentru ca cele patru fiice să crească frumos și fără prea multe lipsuri. Însă casa pe care și-o dorea pentru copiii ei a rămas doar la stadiul de cărămidă, fără să mai poată spera că într-o zi o va termina. Nevoită să-și lase visul deoparte, Cristina locuia, împreună cu cele 4 fetițe, într-o singură cameră.

Ai pierdut prima ediție din sezonul 6 Visuri la cheie! Urmărește-o gratuit pe PROTVPLUS.RO!

Dragoș Bucur, împreună cu designer-ul de interior Cristina Joia și arhitecții Alina Vîlcu și Valentin Ionașcu, le va oferi speranța de care au nevoie să meargă mai departe și clădesc fundația pentru îndeplinirea visurilor lor.

Miercuri, de la 20:30, familia Neghină va începe o nouă etapă din viață, cu ajutorul echipei Visuri la cheie!

Visuri la cheie – crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni