• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Vacanta Cu Rulota – Interviu cu Dragos Bucur despre experienta de a calatori cu roluta impreuna cu familia

Vacanta Cu Rulota – Interviu cu Dragos Bucur despre experienta de a calatori cu roluta impreuna cu familia

Vacanta Cu Rulota – Interviu cu Dragos Bucur despre experienta de a calatori cu roluta impreuna cu familia

A fost mafiotul sarb in “Ride Along”, alaturi de Ice Cube, a fost pe rand politist, violonist, terapeut, spiridus, si multe alte roluri in filme de succes, este gazda emisiunii “Visuri la Cheie”, dar eu vreau sa vi-l arat si in rol de…calator. Anul acesta, impreuna cu sotia sa Dana Nalbaru si cei doi copii, Dragos Bucur a pornit intr-o calatorie inedita: cu rulota prin tara. Eu mereu m-am intrebat cum ar fi o astfel de vacanta, ce presupune ea, cum trebuie sa te organizezi, etc. Asadar, va invit in rulota actorului Dragos Bucur:)

1. Din rulota actorului Dragos Bucur, in rulota calatorului Dragos Bucur. Cum ti-a venit ideea unei vacante – cu rulota prin tara?

Vacantele cu rulota sau autorulota au inceput sa devina destul de des intalnite si in Romania. In urma cu 2-3 ani, niste prieteni s-au urcat intr-o rulota si au plecat aproape un an in Europa cu cei trei copii ai lor. Atunci am fost foarte aproape de a ii insoti in nebunia asta, dar adevarul este ca nu am avut suficient de mult curaj:) Acum am zis sa testam terenul si sa ne dam seama daca am putea face asa ceva!

 2. Ce traseu ati avut?

Am plecat pregatiti sa mergem pentru maxim o luna si traseele din plan au oscilat intre litoralul Marii Negre si Norvegia, dar in cele din urma am stat doar o saptamana si am ajuns prin Cheile Rasnoavei, Viscri, Sovata si Lacul Rosu.

3. Ce loc v-a placut cel mai mult?

Cred ca Viscri ne-a placut cel mai mult, e un sat cu locuri frumoase, in care Sofia s-a simtit extraordinar, unde am mancat foarte bine si am cunoscut oameni interesanti.

4. E complicata o astfel de calatorie, mai ales cu doi copii?

In tipul acesta de vacanta chiar petreci timp cu copiii. Cand mergi la all-inclusive, mai stai la restaurant, copiii poate merg sa se joace la cine stie ce ateliere, mai ai activitati separate… In rulota, stai 24 din 24 impreuna cu ei si asta face foarte bine! 

5. Ce greutati ati intampinat? Unde credeti ca mai are Romania de lucrat in ceea ce priveste facilitatea unei astfel de vacante?

Din pacate, nu am gasit campinguri deschise, majoritatea sunt disponibile dupa 1 mai, dar o autorulota are independenta cam 2 zile de caldura si apa, iti gatesti singur, opresti unde vrei si cand vrei. In prima noapte am oprit la marginea padurii, o data am gatit pe camp paste cu creveti, alta data am vazut un lac dragut si am luat pranzul pe malul lui, practic ai toata casa cu tine! In ceea ce priveste accesul la utilitati, romanii sunt primitori si oricand gasesti o casa sa iti dea apa si curent daca ai nevoie.

Citeste aici continuarea interviului

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni