VIDEO Alexandra a țopăit de bucurie când a intrat pe poarta casei renovate de echipa Visuri la cheie

VIDEO Alexandra a țopăit de bucurie când a intrat pe poarta casei renovate de echipa Visuri la cheie
Autor: Dan L. Brumar
Data: 05 Octombrie 2022

Cât de puțin cere un copil cu nevoi speciale, dar câtă bucurie oferă celor din jur când e fericit. Chipul Alexandrei a fost mai senin ca niciodată în momentul în care a trecut pragul casei renovate.

Echipa Visuri la cheie a mai înfăptuit o minune. În cele două săptămâni de trudă a reușit să creeze un univers cu totul special, care o va ajuta pe Alexandra să se adapteze și să înțeleagă mai bine lumea din jurul ei. 

Casa este mult mai vie acum, deși nu are elemente de amenajare extravagante. Curtea este verde și plină de optimism. Liuba este încântată, iar Alexandra entuziamată peste măsură. A țopăit de bucurie în momentul în care a intrat pe poartă, iar ăsta nu poate fi decât un semn de bun augur.

Foișorul din curte, la care arhitecții au muncit cu multă dăruire, este elementul central al socializării dintre oamenii care împărtășesc aceleași bucurii și tristeți. Emisiunea a fost filmată în vară, dar știm că în luna septembrie, pe 27, Alexandra și-a serbat ziua de naștere aici, alături de prietenii ei.

Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies