VIDEO Alina Vîlcu a învățat-o pe Neti Sandu cum să câștige spațiu în propria casă


	VIDEO Alina Vîlcu a învățat-o pe Neti Sandu cum să câștige spațiu în propria casă
Autor: Dan L. Brumar
Data: 07 Iulie 2021

Neti Sandu nu prea știe cum să-și organizeze lucrurile în casă pentru a câștiga spațiu pentru locuit și relaxare. Astroloaga de la Știrile PRO TV a apelat la Alina Vîlcu pentru ajutor de specialitate. Ce a ieșit, vedeți în rubrica „Do It Yourself”.

De fiecare dată, depozitarea este o provocare! Indiferent că locuim la casă sau într-un apartament, avem nevoie de spații cu ajutorul cărora să ne putem organiza lucrurile. Dar cum facem asta și, totuși, să avem o locuință care să arate bine, fără să pară totul înghesuit sau dezordonat? 

Neti Sandu a apelat la Alina Vîlcu, arhitecta de la Visuri la cheie, pentru a primi câteva sfaturi de cum își poate depozita, eficient, lucrurile în casă și, astfel, să economisească spațiul. 

Am venit să profit de un sfat profesionist și să o întreb pe Alina ceva care s-ar putea să vă intereseze și pe voi. Nu știu dacă sunteți chiar în situația mea, dar sigur aveți ceva acasă pe care nu știți cum să-l distribuiți, să-l depozitați”, a spus Neti Sandu.

Vezi VIDEO mai jos!

În primul rând, ce trebuie să faci este să maximizezi spațiul pe verticală – de jos până în tavan – depozitări. La bucătărie, sunt niște sisteme care se cheamă jolly. Sunt niște corpuri înalte, de sus până jos, în interior se găsesc grătare metalice pe care le depozitezi cum dorești. Avantajul este că în momentul în care îl deschizi, prin lateral, vezi tot ce ai depozitat acolo. Trebuie să identificăm zonele unde putem avea extra zone de depozitare. Gândiți-vă că zonele de la partea superioară a încăperilor sunt destul de neexploatate”, a spus Alina Vîlcu.

Imaginile video cu Alina Vîlcu și Neti Sandu, dar și alte tips and tricks de la arhitecții Visuri la cheie găsiți pe https://visurilacheie.protv.ro/diy.

Înscrieri sezonul 8 Visuri la cheie

Nu uitați că înscrierile în emisiunea Visuri la cheie continuă. Dragoș și arhitecții sunt pregătiți, așa că, dacă știți o familie care are nevoie de ajutorul echipei, înscrieți povestea pe visurilacheie.protv.ro. Stă în puterea noastră să îndeplinim Visuri la cheie.

Visuri la cheie – crede în oameni


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies