VIDEO Ana Balcic și fiii ei s-au mutat în casă nouă, construită de la zero


	VIDEO Ana Balcic și fiii ei s-au mutat în casă nouă, construită de la zero
Autor: Dan L. Brumar
Data: 19 Octombrie 2022

Viața lor a luat o turnură complet nouă din momentul în care au pășit pe poarta casei ridicate de la zero. Ana Balcic și fiii ei sunt măguliți de atenția care le-a fost acordată în cele trei săptămâni de la vizita echipei Visuri la cheie.

Parcă trăiesc într-un vis și n-aș vrea să mă trezesc niciodată”, mărturisește Ana, care este recunoscătoare arhitecților și constructorilor care au lucrat și zi noapte, cu scopul de a le oferi un nou viiitor.

După ce au văzut curtea, sufrageria și bucătăria, cei patru membri ai familiei au descoperit și dormitoarele, care le vor oferi de acum mai mult spațiu. 

Camera fraților mari, Andrei și Radu, a fost amenajată de Alex Gavrilescu. Cei doi sunt încântați că dulapurile au fost umplute-ochi cu haine, încălțăminte și șepci. „Cred că le va lua un pic de timp să realizeze că e camera lor”, a spus Ana. Arhitecții sunt convinși că băieții vor păstra o curățenie exemplară în dormitorul lor, fiindcă așa au fost crescuți de mama.

Camera Anei, în care a fost pus și patul lui Ștefan, mezinul familiei, a fost amenajată de Cristina Joia. Aici, designerul a inclus și elemente de décor de culoare albastră, după ce a sesizat că această culoare domina pereții din grajdul care le-a oferit adăpost până acum. 

Ana a primit mai multe cadouri de casă nouă: o cutie cu rechizite și jocuri, un card de la Dedeman de 1.000 de lei și o asigurare cu extra acoperiri de la Groupama.

Vezi mai jos cum arată bucuria sinceră a unei familii care nu a deținut niciodată bunuri!

Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies