VIDEO Apartamentul lui Andrei Ionescu este afectat de mucegai și igrasie

Andrei Ionescu locuiește împreună cu părinții, Florin și Mariana, într-un apartament cu două camere de la parterul unui bloc din Florești, Prahova. Este un mediu incompatibil cu terapia de recuperare de care are nevoie.

Andrei i-a arătat lui Dragoș apartamentul său și i-a explicat de ce este un chin pentru el să locuiască în el. Pentru a intra în baie, tânărul e nevoit să renunțe la cadru și să se târască în patru labe.

Umezela care vine de la subsol se infiltrează în parchet și în pereți, favorizând apariția mucegaiului și igrasiei. Familia schimbă parchetul o dată pe an, din cauza umezelii care distruge lemnul și zidăria. Munca lor este zadarnică, fiindcă adevărata problemă a blocului rămâne nerezolvată.

Băiatul doarme cu mama lui, în sufragerie, pentru a avea acces mai ușor la celelalte spații din casă. Are deja 18 ani și și-ar dori să aibă camera lui, accesibilizată astfel încât să nu mai depindă de ai lui pentru toate nevoile zilnice.

Andrei nu s-a lăsat afectat de necazul lui și n-a pus nimic la suflet. Deși toți sorții îi par potrivnici, el a căutat să meargă mai departe.

Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni