• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • VIDEO Bunicii care și-au înfiat nepoatele pentru a le oferi ceea ce li s-a refuzat la naștere

VIDEO Bunicii care și-au înfiat nepoatele pentru a le oferi ceea ce li s-a refuzat la naștere

VIDEO Bunicii care și-au înfiat nepoatele pentru a le oferi ceea ce li s-a refuzat la naștere

Care-i cea mai mare realizare la care poate aspira un om în viață? Dacă ați răspuns „copiii”, atunci sunteți 100% pe aceeași lungime cu 99,99% dintre pământeni. Pentru Georgeta și Jenel Grigore nu există scop mai nobil decât acesta.

Cei doi români din Pitești au avut parte de doi copii minunați, însă nu s-au gândit niciodată că familia lor se va mări la șase într-un timp atât de scurt. Viața lor s-a schimbat radical atunci când sora Georgetei a fost lovită de o tragedie cumplită: soțul ei a murit, lăsând în urmă o familie dezorientată.

Mihaela, minunea lor, avea doi ani când nenorocirea s-a abătut asupra lor, și nu înțelegea de ce nu mai erau trei. Georgeta și Jenel au decis s-o ia în grijă pe micuță, fiindcă mama ei nu se mai regăsea.

La scurt timp, lor li s-a alăturat Ștefania, fiica fratelui Georgetei, care a fost părăsită de mama ei la vârsta de patru luni. Cele două fete le sunt nepoate, dar Georgeta și Jenel le-au primit în familie ca pe niște fiice. Ștefania e de părere că Mihaela este cea mai caldă ființă de pe Pământ și e recunoscătoare pentru faptul că îi poate spune „soră”.

Georgeta, crescută la rândul ei de bunici, și Jenel, înfiat de oameni inimoși în copilărie, au făcut cumva ca fetele să primească ceva ce nu au avut la naștere: iubire necondiționată și perspectiva unui viitor.

De 36 de ani, Georgeta și Jenel locuiesc într-un apartament neîngijit, cârpit mereu pentru a arăta decent. Nu a fost renovat niciodată, fiindcă nu au avut bani. Astfel, au ales să acopere defectele și urâțenia casei lor.

Când echipa Visuri la cheie a ajuns la ei, bucuria a fost la cote maxime. Toată lumea a plâns. Vezi VIDEO mai jos!

Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni