VIDEO Casa familiei Slabu, un vis împlinit pentru Florin și copiii lui

VIDEO Casa familiei Slabu, un vis împlinit pentru Florin și copiii lui

Cinci ani a muncit Florin Slabu la noua casă a familiei lui, însă proiectul a fost abandonat când el s-a îmbolnăvit. Visul lui s-a împlinit când la ușa casei sale a bătut echipa Visuri la cheie.

Alături de Cristina Joia, care l-a purtat de brațul drept, Florin Slabu a pășit pe poarta casei sale, renovată exemplar de echipa Visuri la cheie. Bărbatul a putut vedea încă de la intrare curtea impresionantă amenajată de Alex Gavrilescu. Seamănă cu un parc și, spune arhitectul, are toate șansele să rămână verde și pe timp de iarnă.

Cățeii familiei, la care Florin ține ca la el însuși, au acum două garsoniere grozave. Felicitări fetelor de la Visuri la cheie pentru implicare!

Maria a fost cea care a deschis ușa casei și nu se putea decide în ce colț al sufrageriei să-și mențină privirea. Casa impresionează încă de la intrare, cu un hol multifuncțional, spațios și plin de culoare. Membrii familiei au vărsat lacrimi de gratitudine, fiindcă niciun detaliu nu a fost pus la întâmplare. 

Fiindcă Florin și-a imaginat un spațiu generos în zona de living, Cristina Joia a putut amenaja aici două spații distincte: o zonă de zi și o zonă special creată pentru servit masa, în care familia poate fi împreună, la aceeași masă.

Dormitorul matrimonial, care va fi ocupat de Florin și soția lui, a fost amenajat de Andra Marinescu, pornind de la peisajele naturale din apropierea casei.

Vezi în VIDEO-ul de mai jos ce obiect găsit în dulapul dormitorului l-a făcut pe Florin să plângă!

Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni