• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • VIDEO Cinci copii și tatăl lor au o casă cum nici n-au visat. Echipa visuri la cheie a mai înfăptuit o minune

VIDEO Cinci copii și tatăl lor au o casă cum nici n-au visat. Echipa visuri la cheie a mai înfăptuit o minune

VIDEO Cinci copii și tatăl lor au o casă cum nici n-au visat. Echipa visuri la cheie a mai înfăptuit o minune

Viața lor nu s-a schimbat radical, dar au descoperit căldura unui cămin al lor, căldură pe care n-au simțit-o niciodată. Alexandru Bach și cei 5 fii ai săi pot începe să-și rescrie povestea, eliminând pasajele care le-au întunecat până acum existența.

Dacă s-ar ridica statui pentru oamenii de rând, Alexandru Bach ar trebui să aibă mai mult de una. Bărbatul de 41 de ani, stabilit în urmă cu mai puțin de 2 ani în satul Dimieni, județul Ilfov, ducea o luptă crâncenă pentru supraviețuire alături de cei 5 copii ai săi. George Adrian, Gabriel Cristian, Andrei Daniel, Alexandru Iulian și Cezar Florin n-au simțit prea multă vreme dragostea mamei, fiindcă femeia i-a părăsit de mici.

Cezara a plecat de acasă, copleșită de neajunsuri și de lipsa unei perspective. Alexandru a rămas, fiind dominat, pe lângă un părintesc simț al datoriei, de o dragoste nemărginită pentru copiii lui.

Zidar de meserie, Alexandru muncea pe șantier și avea grijă de copii. Când Gabriel avea 4 luni, tatăl lui cobora de pe schelă ca să-i dea de mâncare. El le-a fost și mamă și tată băieților lui și și-a rupt mereu de la gură pentru ei.

Familia Bach a primit o rază de speranță de la oameni inimoși care le-au aflat povestea tristă. I-au ajutat cu bani pentru a-și putea construi un viitor mai bun. Conștient că aceasta este șansa lor, Alexandru a cumpărat un teren la țară, în Dimieni, și a început să ridice o casă pentru el și băieți.

Ziua îi îngrijea, îi hrănea și îi trimitea la grădiniță și școală, iar noaptea, când ei dormeau, mai punea o cărămidă sau o țiglă la locuința la care visa în fiecare zi pentru cei 5 băieți. Dar mai avea mult de lucru.

Când echipa Visuri la cheie l-a vizitat acasă, Alexandru a fost bucuros să afle că ceea ce ridicase până atunci era lucrat bine. I-a crescut inima de bucurie și i-au dat lacrimile, dar era timpul ca profesioniștii să intre în acțiune.

Echipa Visuri la cheie a înfăptuit încă un miracol, de data aceasta în Dimieni, Ilfov. Casa familiei Bach nu mai arată deloc așa cum o știau Alexandru și băieții lui.

„Uau! Nu-mi vine să cred. Nu mă gândeam că o să văd vreodată casa așa. E mai mult decât spera și visam”, a fost prima reacție a lui Alexandru Bach.

Vezi mai jos cum arată acum casa lor și ce cred despre ea cei 5 frați!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni