VIDEO Cum să ascunzi defectele într-un apartament care nu a fost renovat niciodată

VIDEO Cum să ascunzi defectele într-un apartament care nu a fost renovat niciodată

Un apartament vechi, cu doar două camere, nu e chiar mediul cel mai potrivit pentru a găzdui patru suflete cu visuri mari. Georgeta și Jenel nu au reușit să renoveze locuința în ultimii 36 de ani, din cauza lipsei banilor.

Bucătăria apartamentului este pe balcon, pentru că doar acolo a avut loc. Ștefania îi explică lui Dragoș că familia ei a fost nevoită să apeleze la improvizații pentru a face din spațiul de locuit un mediu plăcut. Faianța veche, pe alocuri spartă sau inexistentă, a fost acoperită cu niște plăci de plastic.

A fost soluția ingenioasă pe care a ales-o Mihaela pentru a acoperi urâțenia celor 36 de ani în care nu s-a făcut nicio renovare. 

Ștefania l-a surprins pe Dragoș făcându-i turul casei în limba engleză cu accent american. Prezentatorul emisiunii Visuri la cheie s-a simțit cam complexat de ușurința cu care mezina femiliei se descurcă într-o limbă străină, pe care a învățat-o fără profesor.

Casa, deși mică și năpădită de mucegai, a fost acaparată aproape în totalitate de Ștefania. Jucăriile ei sunt peste tot, la fel și lucrurile personale, pe care pune mare preț. 

Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni