VIDEO Doi copii din Călărași au trăit pe viu visul mamei lor, la Visuri la cheie. Cum arată casa lor acum


	VIDEO Doi copii din Călărași au trăit pe viu visul mamei lor, la Visuri la cheie. Cum arată casa lor acum
Autor: Dan L. Brumar
Data: 16 Octombrie 2019

Gabriel, Cosmina și tatăl lor, Costinel Vâlciu, au aflat că Visuri la cheie a fost creată pentru oameni ca ei, care nu se abandonează unul pe celălalt indiferent de greutăți.

Povestea familiei Vâlciu e o dramă cu happy end, la finalul căreia toți îi pot mulțumi celui de sus că le-a dat putere să răzbească până aici. Costinel Vâlciu (44 de ani) este un îngrijitor de animale din Vasilați, județul Călărași, care și-a ținut copiii alături după moartea soției lui.

Violeta, care a fost diagnosticată cu cancer la colon la vârsta de 27 de ani, a fost nevoită să-și lase cei doi copii în grija celui care a sperat până în utlima clipă că se va face bine. Pentru Costinel, Violeta a fost ca o geamandură în mijlocul oceanului, ca un far pe o insulă abandonată. Punctul lui de sprijin în această viață presărată cu necazuri și neajunsuri. 

Înainte de a se stinge, Violeta i-a cerut lui Costinel să nu-i despartă pe cei doi copii. Cosmina (13 ani) e doar fiica ei, făcută cu un alt bărbat, dintr-o relație anterioară. Costinel a făcut mai mult decât atât: a înfiat-o pe fetița pe care a crescut-o de la 6 luni. Din dragoste pentru ea, dar și ca să-i amintească mereu de cea care l-a încurajat în tot ce a făcut pentru familia lor unită.

Tot înainte de a muri, Violeta a mai avut un vis: acela de a termina de construit casa pe care au început-o împreună. Cu greu au reușit să încropească o bucătărie, un dormitor pentru ei și o cameră pentru copii.

Camera în care cei doi soți au locuit în ultimii doi ani este și încăperea în care Veve și-a dat ultima suflare. Tot aici s-au și căsătorit religios. Fiind bolnavă și în recuperare după o a doua operație, nu a putut face deplasarea la biserică.

Dorința ei a fost să ne căsătorim religios în casa ei, îmbrăcați cât mai simplu și desculți”, a dezvăluit Costinel echipei de la Visuri la cheie.

Casa lor, parte a planului lor măreț de creștere a bunăstării familiei, a trecut prin modificări substanțiale cu ajutorul echipei emisiunii. Gabriel, Cosmina și Costinel nu și-au putut stăpâni emoțiile când au văzut ce minuni au făcut arhitecții și constructorii de la Visuri la cheie.

Iată cum arată casa lor acum!

Visuri la cheie - Crede în oameni!


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies