VIDEO Familia lui Andrei Ionescu, reunită în ziua predării apartamentului

VIDEO Familia lui Andrei Ionescu, reunită în ziua predării apartamentului

Apartamentul familiei Ionescu este finalizat, toată lumea este pregătită pentru inaugurare, Andrei este emoționat din cale afară. Însă, lipsește ceva pentru ca ziua lor să fie perfectă.

Marina și Florin Ionescu au dezvăluit că s-ar fi bucurat și mai tare de apartamentul renovat dacă de față ar fi fost și ceilalți copii ai lor. Frații și surorile lui Andrei sunt plecați în Germania și Italia, unde muncesc alături de familiile lor. Însă, surpriza a fost maximă când aceștia și-au făcut apariția în fața casei, după mutarea autocarului.

Andreea, sora mai mare a lui Andrei, plecată de opt ani din țară, a mărturisit că nu a venit acasă niciodată de două ori în același an. Este o premieră pentru ea și familia ei, dar și o bucurie imensă să fie martoră la acest eveniment important din viața familiei.

Andrei a intrat primul în noua casă și a început o călătorie de explorare. Totul a fost wow, după cum bine a remarcat mama băiatului. Vedeți mai jos cum au reacționat membrii familiei la primul contact cu noul apartament!

Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni