VIDEO Grajdul familiei Balcic, locul de refugiu al unei femei chinuite

VIDEO Grajdul familiei Balcic, locul de refugiu al unei femei chinuite

Cei mai mulți vor vedea în grajdul în care trăiește Ana un loc sinistru. Însă, pentru mama celor trei băieți este mai mult decât atât. Este locul în care a găsit refugiu după ce a scăpat de un soț violent. De aceea îl prețuiește mult de tot.

Grajdul în care Ana trăiește împreună cu copiii ei este ca o peșteră. Cu chiu cu vai, femeia a improvizat o bucătărie și o cameră de dormit. Toți mănâncă pe jos, din lipsă de spațiu. Pe podea, familia petrece mult timp împreună. Acolo se consolidează relația dintre mamă și copiii ei.

Deși e un mediu ostil, tern, grajdul familiei a fost transformat într-un loc prietenos, cu obiecte personale de mare preț sentimental: o cană cu poza fiecăruia, un tricou cu echipa de fotbal favorită, o pereche de teniși cu care mingea poate fi bătută cât e ziua de lungă.

Dragoș Bucur s-a descălțat la intrare, după ce a văzut că Ana își respectă locuința în acest fel. „Are ceva camera asta”, crede prezentatorul Visuri la cheie, impresionat de ordinea în care sunt toate lucrurile și de curățeania din încăpere. 

Marea bucurie a Anei Balcic, fiii ei

Ana Balcic spune că nu ar schimba nimic din trecutul ei. Dacă ar fi să regrete ceva, atunci ar spune că nu a putut să le ofere un prezent mai bun și o perspectivă de viitor.

Andrei, fiul ei de 10 ani, s-a născut cu o afecțiune la buza superioară și este principala grijă a Anei. Dacă până acum a reușit să se descurce, simte că problema de sănătate a fiului ei este singurul lucru pe care nu o poate controla. E neputincioasă. Femeia nu a mai avut bani să meargă la medic, din 2013, când l-a operat de „buză de iepure”.

Acum știe că va locui într-o casă nouă, dar nu vrea să renunțe la grajd. Îl vrea păstrat așa cum e, pentru a-i aminti că, într-un moment delicat al vieții ei, i-a oferit adăpost și siguranță. Ceea ce nimeni nu a reușit până acum.

Vezi VIDEO mai jos!

Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni