• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • VIDEO Mara Ciubotaru îl înfurie pe Florin Brînzan, nemulțumit de cerințele arhitectei

VIDEO Mara Ciubotaru îl înfurie pe Florin Brînzan, nemulțumit de cerințele arhitectei

Arhitecții de la Visuri la cheie au mereu idei inspirate pentru amenajarea locuințelor, însă ei trebuie să țină cont de cheltuielile care le presupun și de timpul pe care îl are la dispoziție echipa lui Florin Brînzan. Mara Ciubotaru a intrat în conflict cu inginerul constructor.

Florin Brînzan trebuie să le asigure arhitecților toate condițiile premergătoare amenajărilor, iar asta înseamnă trasee electrice, termice și sanitare, pereți îndreptați și zugrăviți, izolații și defecte de construcție remediate. Însă, inginerul constructor s-a simțit cam călcat pe coadă de Mara Ciubotaru, care a avut niște idei mari consumatoare de timp și bani.

Arhitecta de la Visuri la cheie i-a cerut acestuia să o ajute cu îmbrăcarea stâlpilor de susținere de la intrarea în casă, în șipci de lemn, și să prevadă camerele cu sisteme cap-scară, pentru a le ușura membrilor familiei acționarea întrerupătoarelor.

Te crezi în discotecă? Data viitoare să-mi dai mai puțin de lucru”, i-a replicat inginerul.

Alex Gavrilescu a luat-o deoparte pe Mara și i-a spus că nu trebuie să-l ia tare pe Florin, încă de la început. Arhitecta a aflat că va avea mai mult succes dacă va fi mai mieroasă cu el, dacă îl va răsfăța nițel înainte de a-i cere lucruri grele. Va pune, Mara, în practică sfaturile lui Alex sau va merge pe mâna ei? Rămâne de văzut.

Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni