VIDEO O casă neterminată și una care stă să cadă. În ce condiții trăiesc frații Anghel

Citeste mai mult despre: casa, fratii Anghel, locuinta, video,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 07 Septembrie 2022

Dacă ar putea, și-ar da viața pentru nepoții lor. Însă, tot ce au este o casă veche, dărăpănată, care ar putea cădea oricând. Cu eforturi uriașe, cei doi bunici au ridicat o casă, la roșu, din care au reușit să amenajeze o singură cameră.

O vreme, Luminița, Iulian și Cristina au locuit împreună cu bunicii în casa bătrânească din Văcărești (Dâmbovița). Casa, construită acum mai bine de 70 de ani, este un pericol pentru cei care se adăpostesc acolo. De aceea, bătrânii au reușit să amenajeze o cameră în noua casă pe care au gândit-o pentru copii.

Toți trei dorm în acea cameră, însă condițiile nu sunt cu mult peste cele din casa veche. În continuare nu au unde să se spele, deoarece în proiect nu a fost prevăzută o astfel de încăpere.

Casa a fost ridicată stângaci și are un aspect și funcțiuni minimaliste. Arhitecții au pus un verdict clar: acoperișul trebuie refăcut pentru a evita infiltrațiile de apă, pereții trebuie reparați, instalațiile trebuie complet schimbate, sistemul de încălzire trebuie adus în secolul XXI.

Vezi mai multe poze cu casa în GALERIA FOTO de mai jos!

Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies