VIDEO Operat de trei ori la cap, un tată nu mai spera că va rămâne în viață

VIDEO Operat de trei ori la cap, un tată nu mai spera că va rămâne în viață

Încercările prin care trecem în viață sunt adevărate teste de supraviețuire, dar tot atâtea șanse pe care le avem pentru a descoperi ce putere zace în noi. Florin Slabu a înțeles asta cu ajutorul familiei sale.

În 2017, Florin Slabu era un bărbat de 30 și ceva de ani, în putere și plin avânt. Atunci, pe neașteptate, a fost pus „la podea” de un diagnostic necruțător. Dacă ar fi fost boxer, lovitura încasată de el s-ar fi numit upercut, devastatoare prin violența ei.

Bărbatul din satul Răzvani, județul Călărași, a aflat că are o tumoare la creier, mare cât o minge de golf, care necesită operație urgentă. S-a lăsat pe mâna medicilor, o dată, de două ori, de trei ori, dar problema nu era complet rezolvată. Medicii s-au temut să-l mai opereze, fiindcă i-ar fi pus viața în pericol. Asta l-a panicat mult și pe el.

N-am crezut că mai are șanse la viață”, spune, cu ochii în lacrimi, fiica lui, Maria (14 ani).

Florin a rămas cu un tremur al membrelor, iar el s-a văzut neputincios. Credea că nu mai are șanse să-și revină. Dar, când a venit pe lume cel de-al treilea copil al familiei, tatăl a găsit puterea de a lupta din nou. Iar asta i s-a datorat, în mare parte, soției sale. Ea face totul în casă și tot ea l-a ținut „pe linia de plutire”.

Cinci într-o casă minusculă

Florin, soția lui, Ștefania, și cei trei copii ai lor locuiesc într-o căsuță minusculă, cu două camere, care aparține părinților ei. Spațiul nu este deloc suficient pentru membrii familiei, motiv pentru care, în urmă cu cinci ani, Florin a început dă construiască o casă nouă, pe un teren dăruit de socrii lui.

Când s-a îmbolnăvit, Florin nu a mai putut continua proiectul de casă, iar dezamăgirea lui cea mai mare a fost că a fost părăsit de prieteni. Nimeni nu mai părea dispus să-l ajute să-și împlinească visul, acela de a le ridica copiilor o casă din temelii. Curând a ajuns să se simtă singur, cu visul lui dintr-o dată prea mare.

Când echipa Visuri la cheie a oprit autocarul în fața gospodăriei, Florin și Ștefania erau în curte. Dragoș Bucur nu și-a mai putut folosi goarna pentru a-i striga pe nume. Deși avea echipa fix în fața lui, lui Florin nu i-a venit să creadă că arhitecții sunt acolo pentru el.

Vezi VIDEO mai jos! 

Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni