VIDEO Parterul casei Voicilaș, impresionant: E ca la hotel, nu am mai văzut așa ceva

VIDEO Parterul casei Voicilaș, impresionant: E ca la hotel, nu am mai văzut așa ceva
Citeste mai mult despre: familia Voicilas, casa noua, hotel, video,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 14 Septembrie 2022

Primii pași în noua casă sunt întotdeauna plini de emoție, pentru oricine. Membrii familiei Voicilaș nu au făcut notă discordantă și au înaintat cu băgare de seamă. Parcă n-ar fi fost în casa lor, ci în vizită la prieteni.

Parterul casei este locul în care familia va petrece cel mai mult timp împreună. Sufrageria, un loc întunecat înainte de renovare, a câștigat mult la capitolul luminozitate datorită amplasării unor oglinzi în locuri cheie.

Bucătăria a devenit, dintr-o dată, un spațiu primitor chiar și pentru Dumitru, care va putea găti în tihnă. Blatul de bucătărie imaginat de Mara Ciubotaru a făcut impresie în rândul membrilor familiei. 

Camera de baie este impresionantă, fiindcă a fost gândită pentru a putea fi folosită ușor de Dumitru. „E ca la hotel, nu am mai văzut așa ceva”, a exclamat bărbatul.

Dormitorul celor doi soți, aflat și el la parter, este o minunăție. „Nu-mi vine să cred”, a exclamat Marina, soția lui Dumitru. Arhitecții au fost martorii unui moment plin de emoție: Mitică a făcut prima probă și s-a ridicat din scaunul rulant, pentru a se așeza în noul său pat.

Vezi VIDEO și FOTO mai jos! 


Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies