• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • VIDEO Rămași fără mamă și umiliți de tată, copiii Vuzdugan au fost ocrotiți de fratele mai mare

VIDEO Rămași fără mamă și umiliți de tată, copiii Vuzdugan au fost ocrotiți de fratele mai mare

Au fost dintotdeauna uniți, însă n-au intuit niciodată cât de multă nevoie vor avea unul de celălalt. Patru frați, cu destine diferite, s-au reunit în suferință pentru a fi, fiecare, îngerul păzitor al celuilalt.

Andrei, Ana Maria, Vlad și Răzvan Vuzdugan au puține amintiri alături de mama și tata. Cele mai multe sunt urâte, traume pe care au depus eforturi uriașe să le uite. Mama lor s-a prăpădit când erau încă mici. Unii dintre ei nu și-o amintesc deloc. O fotografie, „trucată” în photoshop, păstrează o amintire vagă a celei care nu a apucat încă să le transmită învățăturile de bază ale unei mame grijulii.

Tatăl lor și-a înnecat amarul în băutură și a trecut la umilințe și violențe, cărora le-a căzut victimă Ana Maria. Ajunși în plasament, cei trei frați mai mici au devenit prioritatea lui Andrei, noul stâlp al familiei.

S-a întors din Anglia și a început să muncească la extinderea casei lăsate moștenire de bunica lor, la țară. Ca să poată deveni tutorele lor, Andrei a trebuit să facă dovada că le poate asigura toate condițiile de trai. 

Niciodată nu ar fi renunțat la noi. A încercat să se lupte până ne-a câștigat”, a mărturist Ana Maria, care îl idolatrizează pe fratele ei mai mare.

Vezi în VIDEO-ul de mai sus prin ce chin au trecut frații Vuzdugan.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni