VIDEO Schimbarea care le place. Cum arată acum casa în care locuiesc Liuba și Alexandra Iacoblev


	VIDEO Schimbarea care le place. Cum arată acum casa în care locuiesc Liuba și Alexandra Iacoblev
Autor: Dan L. Brumar
Data: 05 Octombrie 2022

A vrut o casă potrivită pentru fiica ei și a obținut un colt de Rai. Liuba crede că amenajarea nu putea ieși mai bine, fiindcă arhitecții au fost atenți la fiecare detaliu.

Echipa Visuri la cheie a pus mult verde în amenajare, multe imprimeuri cu tentă naturală. Casa a fost o provocare pentru arhitecți, fiindcă au fost nevoiți să ia în calcul dotări și accesorii care să nu deranjeze cromatic sau să interfereze cu tratamentul de recuperare pe care îl urmează Alexandra.

Tapetul din casă îți dă impresia că ești permanent în vacanță. Motivele florale, care se regăsesc în toată casa, inspiră mult optimism și speranță.

Dormitorul Alexandrei e simplu, care îi permite relaxarea de care are nevoie. Tânăra a fost încântată de cum arată dormitorul, iar primul lucru pe care l-a făcut cânt a intrat pe ușă a fost să verifice patul. E confortabil.

Andra Marinescu s-a gândit să nu permită prea multă lumină naturală și artificală în cameră, pentru că o deranjează pe Alexandra. Tapetul din camera fetei te duce cu gândul la un dormitor amenajat în pădure sau la o casă în copac.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies