VIDEO Steaua 1986, moment emoționant pentru Florin Slabu

VIDEO Steaua 1986, moment emoționant pentru Florin Slabu

Florin Slabu este mare fan al echipei Steaua București, care în 1986 a cucerit Cupa Campionilor Europeni. Dragoș Bucur a pregătit surpriza potrivită pentru soțul Ștefaniei.

Florin obișnuia să joace fotbal și să urmărească echipa favorită când aceasta avea meci. De când cu boala, pasiunea pentru fotbal a pălit, dar dragostea pentru Steaua a rămas ca o făclie imposibil de stins nici pe cea mai cumplită furtună.

Dragoș Bucur i-a pregătit o surpriză de proporții, cu care știa că nu avea să dea greș: i-a pus pe un ecran uriaș comentariul de legendă al regretatului Cristian Țopescu din finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, când Steaua București a învins Barcelona la penalty-uri.

Mai mult, prezentatorul a complotat cu fostele legende ale clubului pentru ca acestea să-i transmită lui Florin câteva mesaje de încurajare și susținere.   

Ștefan Iovan, care s-a aflat în lotul Stelei atunci, i-a transmis lui Florin Slabu un mesaj emoționant. Fostul mare fotbalist nu și-a putut stăpâni nici el lacrimile: „Ai o familie minunată și, dacă tu ești tare, înconjurat de familia ta, vei reuși”.

Adrian Bumbescu, Victor Pițurcă, Tudorel Stoica, Helmut Duckadam, Gabi Balint, Anghel Iordănescu, Miodrag Belodedici, Marin Radu II, Constantin Pistol, Mihail Majearu și, preferatul său, Marius Lăcătuș, i-au transmis cuvinte frumoase și l-au asigurat de tot sprijinul lor.

Florin a fost copleșit de emoție și a primit o minge de fotbal semnată de toți fotbaliștii care s-au aflat în lotul Stelei din 1986. Lacrimile nu sunt de ajuns pentru a descrie ce a simțit Florin Slabu în momentul în care a văzut balonul cu autografe. 

Vezi VIDEO mai jos!

Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni