• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • VIDEO Visuri la cheie le-a schimbat viața soților Ciobănică. „Nu mai recunosc nimic din casă”

VIDEO Visuri la cheie le-a schimbat viața soților Ciobănică. „Nu mai recunosc nimic din casă”

VIDEO Visuri la cheie le-a schimbat viața soților Ciobănică. „Nu mai recunosc nimic din casă”

Tatiana și Marius Ciobănică privesc cu încredere spre viitor după ce au primit o doză suficientă de optimism din partea echipei Visuri la cheie.

Miercuri seară, Dragoș Bucur și echipa Visuri la cheie au realizat din nou imposibilul, de data aceasta în comuna Păușești-Măglași din județul Vâlcea. Cei pentru care au mutat munții din loc sunt doi tineri muncitori, cu visuri mărețe curmate brusc de o boală nemiloasă. Lui Marius Ciobănică, boala i-a tăiat aripile pe loc, când era în plin avânt.

„Într-o zi, pe 7 februarie 2018, fiind la serviciu am simţit că-mi fuge pământul de sub picioare şi l-am rugat pe colegul meu să-mi termine clientul de pe scaun, nu puteam să mai tund, simţeam amorţeală, vederea era în ceaţă, eram foarte instabil. Mi-am sunat patronii şi le-am explicat, aceştia mi-au zis să mă duc la control să văd ce am”. Diagnosticul a venit ca un trăsnet: scleroză multiplă în plăci, o afecțiune care nu-i mai permitea să-și controleze membrele și care evolua, invariabil, în paralizie.

Marius, pe atunci frizer, și-a văzut visul curmat într-o secundă. Casa pe care a început s-o construiască împreună cu soția lui pentru fiica lor, Karina, nu va fi gata niciodată. 

„Pentru mine şi familia mea a fost un şoc, până şi fetiţa mea ştie că tati e bolnav, tati nu merge bine, tati are cârje. Soţia mea a rămas singură să întreţină familia, lucrând la o florărie, iar în weekend lucrează ca ospătar la o firmă de evenimente pentru a face faţă cheltuielilor zilnice, chiriei, grădiniţei”, s-a confesat Marius echipei Visuri la cheie.

Tatiana a dus greu casei și a avut grijă de el ca de al doilea copil. Un sentiment cumplit de neputință a pus stăpânire pe el, stâlpul familiei, și l-a făcut să se îndoiască de capacitatea lui de a oferi un viitor familiei pe care și-a întemeiat-o cu atâta dragoste.

Familia Ciobănică are o casă nouă

Povestea Tatianei și a lui Marius a început să se scrie altfel datorită emisiunii Visuri la cheie. Fiecare dintre membrii echipei a pus câte o piatră la temelia noii lor vieți, iar reacția soților Ciobănică îi uimește și acum.

Vezi cum au reacționat când au văzut cum s-a transformat casa lor!

„Nu mai recunosc nimic din casă. Dumnezeu se vede că a lucrat prin oameni și sunt niște oameni extraordinari”, a mărturisit emoționată Tatiana.

„Cea mai frumosă casă din zonă, începând de la Râmnicu Vâlcea până la Olănești. Nu realizăm ce s-a întâmplat. A fost ca un vis ”, abia a reușit să îngaime Marius.

Reacțiile lor sincere i-au copleșit și e membrii echipei Visuri la cheie. Arhitectul Omid Ghannadi a observat un mesaj ascuns în limbajul trupului și în privirea lui Marius Ciobănică.

 „I-am văzut ochii lui Marius, înlăcrimați, și mi-am dat seama că se bucură pentru că are ce să-i lase fiicei lui. Și m-am emoționat și eu pentru că pentru o secundă mi-am dat seama cât de greu mi-ar fi fost dacă n-aș fi putut să asigur familiei mele toate condițiile și cât de tare m-aș fi bucurat și eu în locul lui. Și, probabil, aș fi plâns în hohote”, a spus Omid Ghannadi.

Vezi cum s-a schimbat viața familiei Ciobănică!

Ai ratat emisiunea la TV? O poți vedea integral și gratuit pe PROTVPLUS.RO!

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni