• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • VIDEO „Chiar îndepliniți visuri”. Cum s-a schimbat viața familiei Iakab după ce a cunoscut echipa Visuri la cheie

VIDEO „Chiar îndepliniți visuri”. Cum s-a schimbat viața familiei Iakab după ce a cunoscut echipa Visuri la cheie

VIDEO „Chiar îndepliniți visuri”. Cum s-a schimbat viața familiei Iakab după ce a cunoscut echipa Visuri la cheie

Florin, Andu, Andra și Luminița Iakab au început o nouă viață în casa pe care o abandonaseră în urmă cu 12 ani. Visul lor, de a se muta în căminul pe care l-au ridicat singuri, s-a împlinit după ce a intervenit echipa „Visuri la cheie”.

Mai au de trecut hopuri, de așteptat rezultate și de găsit voință pentru puterea de a lupta, dar și-au îndeplinit visul, iar acest lucru le-a dat speranță că se poate și altfel. 

Chiar îndepliniți visuri, visuri care de multe ori par imposibile. E minunat ce faceți! Chiar dacă mai avem de parcurs perioade dificile, le voi trece cu bine”, a spus Luminița aseară după ce a văzut renovarea făcută de echipa Visuri la cheie.

Casa lor este acum un cămin cald și primitor, în care Luminița dispune de toate dispozitivele care fac viața mai ușoară întregii familii. Locuința și toate bunurile care o compun beneficiază de asigurare completă împotriva evenimentelor neprevăzute, așa cum îi stă bine unei case noi.

Povestea acestei familii a impresionat până la lacrimi. A început cu echipa, și a continuat oamenii pe care i-a întâlnit. Experiențele dure pe care le-au trăit acești oameni nu au reușit să le șteargă bucuria din suflet, iar optimismul lor îi face pe cei din jur să se gândească că problemele chiar au rezolvare atunci când îți dorești din suflet.

Dragilor, mesajul nostru pentru voi este următorul: deja ați trecut trecut prin foarte multe încercări și dacă voi ați reușit să rămâneți împreună ca și familie asta înseamnă că ați devenit oameni mai buni. Sunteți niște eroi pentru noi și niște exemple de urmat”, a spus Bodo, solistul trupei Proconsul.

Drumul frumos, cu peripeții și povești uimitoare continuă, iar echipa Visuri la cheie pornește către o nouă familie. Miercuri, de la 20:30, Dragoș și echipa ne așteaptă cu o nouă poveste emoționantă.

Vezi și VIDEO: O casă superbă pentru un nou început. „Este exact cum am visat”

Visuri la cheie – crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni