Visul familiei Ispilat a fost implinit cu ajutorul echipei Visuri la Cheie


	Visul familiei Ispilat a fost implinit cu ajutorul echipei Visuri la Cheie
Data: 22 Noiembrie 2017

Visuri la cheie a ajuns in judetul Dambovita, localitatea Niculesti, pentru a indeplini visul familiei Ispilat, o familie superba cu sase copii.

Ana si David s-au casatorit in urma cu 17 ani si din putinii bani pe care ii castigau au inceput constructia unei case cu doua camere, casa in care au locuit pana in 2005, atunci cand a aparut primul lor copil, Sara.

In cativa ani au venit pe lume si ceilalti cinci fratiori ai fetei, Eva, Bianca, Filip, Ioana si Beniamin. Parintii au incercat intotdeauna sa le ofere o copilarie fericita si o educatie sanatoasa. Cei mici au crescut si, odata cu ei, si nevoile, spatiul in care locuiau devenind neincapator si sufocant, asa ca Ana si David au daramat acoperisul vechii case si au construit din lemn o mansarda cu patru dormitoare.

Cand visul lor era aproape sa fie realizat, o intamplare nefericita a schimbat destinul familiei. David a suferit un accident in urma caruia nu se mai poate deplasa normal, fiind nevoit sa utilizeze un cadru. Tatal a fost nevoit sa se pensioneze, iar veniturile familiei au scazut considerabil. Chiar daca problemele sale de sanatate sunt foarte mari, barbatul nu s-a dat batut si a continuat sa munceasca pentru casa.

Intreaga familie este pasionata de muzica, David canta la chitara, iar fratele acestuia, care a absolvit Conservatorul, ii invata pe cei mici sa cante la fluier. Sunt extrem de uniti, pretuiesc foarte mult viata si se bucura de lucrurile simple pe care le au sau pe care le fac impreuna.

In urma interventiei echipei Visuri la cheie, casa familiei Ispilat s-a transformat total, iar bucuria copiilor si a parintilor la vederea noii locuinte i-a impresionat pe Dragos, Adela, Alina si Omid, dar si pe telespectatori.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies