• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie a construit un vis! Povestea emotionanta a celor trei surori a sensibilizat milioane de romani!

Visuri la cheie a construit un vis! Povestea emotionanta a celor trei surori a sensibilizat milioane de romani!

Visuri la cheie a construit un vis! Povestea emotionanta a celor trei surori a sensibilizat milioane de romani!

Constructia incepe acum! Asa a strigat aseara, in premiera, echipa Visuri la cheie in momentul in care a decis sa demoleze casa familei Joita si sa construiasca una de la zero. In numai trei saptamani, Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu, Andrei Samoil si arhitectul peisagist, Dragos Isacescu au reusit sa indeplineasca visul celor trei fete din comuna Poiana, Adriana, Lorena si Corina.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 2 milioane de telespectatori au trait emotia unui vis implinit, iar in minutul de maxima audienta de la 22:11, emisiunea Visuri la cheie a reusit sa aduca in fata televizoarelor peste 2.6 milioane de romani.  

Cea de-a patra editie a noului sezon Visuri la cheie a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 13.3 puncte de rating si un share record de 33.7% pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de peste patru ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 3.1 puncte de rating si 8% share. 

Adriana, Lorena si Corina au o poveste de viata dramatica. Cele trei fete au ramas fara parinti si bunici, traiesc singure intr-o casa darapanata si se lupta sa supravietuiasca de pe o zi pe alta. Dupa ce tatal lor a murit, ele au inceput s-o duca din ce in ce mai greu. Mama a fost foarte bolnava inainte de a se stinge, si, in anul de dinainte de a muri, a fost imobilizata la pat si ingrijita de fete. Pe rand, si-au pierdut tatal, mama si bunicul, in doar cativa ani. Au visuri ca orice alt adolescent sau copil: Adriana ar vrea sa se angajeze, Lorena este foarte studioasa si isi doreste sa mearga la facultate si sa lucreze intr-o banca. Cea mica, Corina, nu stie ce inseamna sa viseze, pentru ca, de cand se stie, este fara parinti si fara bani. Stie doar ca o iubeste pe artista Violetta.

Echipa Visuri la cheie a ajuns la cele trei fete, care au ramas fara cuvinte in momentul in care i-au vazut pe Dragos, Alina, Adela si Andrei si au izbucnit in lacrimi. Impreuna au facut un tur al casei si au ales lucrurile la care tin si pe care au vrut sa le pastreze: fotografiile si hainele mamei.

“Si acum imi vine greu sa cred ca am reusit sa construim o casa de la zero in numai trei saptamani. A fost un adevarat maraton, dar rezultatul a adus fericire si zambete pe chipurile celor trei fete, iar asta ne bucura enorm. Adriana, Lorena si Corina sunt trei copii extraordinari, care merita sa aiba parte numai de momente ca cel in care si-au vazut noua locuinta.”, a spus Dragos Bucur.

Pe parcursul celor trei saptamani, cat a durat constructia casei, Adriana, Lorena si Corina au plecat intr-o vacanta de neuitat la mare, au mers la un salon de infrumusetare, s-au jucat in parc, iar cea mica si-a indeplinit una dintre cele mai mari dorinte. Impreuna cu Dragos si fetita acestuia, cele trei au mers la concertul Violettei, unde au ras si s-au bucurat pentru prima data dupa multi ani.

Dragos Bucur, Alina, Adela, Andrei si Dragos Isacescu au muncit zi si noapte cot la cot cu constructorii, voluntarii si vecinii pentru a respecta termenul predarii casei si a reusi sa realizeze un spatiu perfect pentru fete. 

Dupa cele trei saptamani, Adriana, Lorena si Corina au ajuns la noua lor casa. Ele nu si-au putut stapani emotiile si nu le-a venit sa creada ca visul lor a devenit realitate. Echipa Visuri la cheie a reusit sa le creeze un spatiu plin de culoare, in care ele sa traiasca linistite. Daca Andrei Samoil s-a ocupat in detaliu de hamac si leagan, Alina Vilcu a realizat cinci corpuri speciale de iluminat care sa reconfigureze o anume intimitate si sa le dea o lumina placuta si calda, asa cum trebuie sa fie intr-o casa, Adela si Dragos Isacescu au construit un cotet pentru gaini, au plantat legume si au gandit curtea ca pe un spatiu liber, in care ele sa se poata juca si petrece timp cu prietenii. Arhitectul peisagist a lucrat si la simboluri in curte - trei copaci mari, 3 locuri de stat pe pietre, gazon si multe flori – o curte perfecta pentru fete.

In momentul in care au intrat in casa, cele trei au fost extrem de emotionate si, cu greu si-au stapanit lacrimile. Trei dormitoare colorate si pline de personalitate, un spatiu luminos pentru living si bucatarie, o baie moderna si un hol cu tablouri si elemente decorative – aceasta este locuinta in care fetele din Poiana incep o noua viata! Ele s-au bucurat de toate lucrurile primite si au analizat indelung fiecare obiect si detaliu, multumind pentru surprize. 

Vezi toata editia din Visuri la Cheie pe Voyo.ro

A fost pentru prima data la Visuri la cheie cand o casa s-a ridicat de la zero, iar acest lucru a dat emotii echipei, dar si ambitie sa construiasca un vis pentru trei fete care merita tot ce e mai bun, in timp record.

Miercurea viitoare, de la 20:30, emisiunea Visuri la cheie revine cu o noua poveste de viata impresionanta, cu surprize si o renovare in numai doua saptamani!

Visuri la Cheie - Crede in oameni, in fiecare miercuri, de la 20:30, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni